Prodej kanceláře, Slaný, Všehlušická, 15 m2

Všehlušická, Slaný

975 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 647 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a veškerého právního servisu)

Prověřené firmy v Slaném

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej nebytové jednotky vedené jako kancelář s možností využití jako mini byt nebo provozovna.

Chcete-li investovat do prostorného a multifunkčního prostoru, pak je tato nově zrekonstruovaná nebytová jednotka ideální volbou pro vás! S výměrou 15,1 m² a inteligentním designem nabízí nejen prostor pro kancelářskou činnost, ale také možnost využití jako kompaktní byt nebo stylovou provozovnu.

S malou, avšak elegantní koupelnou vybavenou sprchou, WC a umyvadlem zajišťuje tato jednotka veškeré potřebné pohodlí. Připojení k televizi umožňuje sledování vašich oblíbených pořadů a udržuje vás v obraze i během pracovního dne.

Po kompletní rekonstrukci tato jednotka minimalizuje náklady na údržbu, což z ní dělá atraktivní investici pro ty, kdo hledají stabilní a nízké provozní náklady.

Díky své vynikající poloze a flexibilní dispozici může tato jednotka sloužit jako ideální kancelářský prostor, útulný mini byt nebo stylová provozovna, čímž nabízí široké spektrum možností.

Hlavní atributy:

Plocha 15,1 m²
Malá, ale elegantní koupelna (sprcha, WC, umyvadlo)
Připojení k televizi
Nedávno zrekonstruováno
Minimalizované provozní náklady


Nečekejte a vyčleňte si čas na osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte e-mailem: max.mraz@rodinna-realitni.cz nebo telefonicky: +420 603 417 541.

Parametry nemovitosti

Cena
975 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a veškerého právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Všehlušická, Slaný
ID
7060524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
15 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RODINNÁ REALITNÍ

Poděbradská 1020/30, Vysočany, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Maxmilián Mráz

Maxmilián Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Slaném?