Prodej vily, Punta Prima, Španělsko, 133 m2 (ID: 2139884)

Punta Prima, Španělsko

7 308 724 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme Vám fantastickou vilu v oblasti Punta Prima v Torrevieja, o celkové ploše 133 m2, na pozemku o ploše 210 m2. Vilu tvoří 4 ložnice, 2 koupelny, kuchyň, terasa a je připravena k okamžitému nastěhování. Kuchyň je plně vybavena. Orientace je na jihovýchod. Pozemek obklopuje celou vilu a je situována na rohu, což umožňuje díky své orientaci neomezený výhled s možností postavení soukromého bazénu o rozměrech 6x4 metrů. Další výhodou této vily je vlastní vjezd. Vzdálenost k moři: 600m.

Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Parametry domu

Cena
7 308 724 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Punta Prima, Španělsko
ID
F12408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
133 m2
Plocha nemovitosti
210 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti