Prodej bytu 4+kk, Taqah (طاقة), Omán, 105 m2

Taqah (طاقة), Omán

6 399 989 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji unikátní apartmán 4+kk o užitné ploše 94 m2 na pláži Taqah Long Beach v Ománu s balkonem 9 m2. Tento moderně zařízený apartmán je plně vybaven nejnovějšími technologiemi a díky lokalitě projektu poskytují dokonalé prostředí pro chvíle klidu a relaxace přímo na pobřeží.

Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a třemi ložnicemi, z nichž každá má vlastí koupelnu. Představuje spojení luxusu a komfortu, s panoramatickými výhledy na ománské pobřeží a okolní horskou přírodu. Apartmán je vybaven ve vysokém standardu, představuje tak exkluzivní příležitost pro život v jedné z nejžádanějších lokalit v Ománu.

Rezidenční komplex nabídne širokou škálu služeb. Rezidenti se mohou těšit na několik bazénů, zelené zahrady, klidné terasy, lékárnu, supermarket nebo vynikající restauraci, to vše v rámci rezidence. Komplex dále zahrnuje plně vybavenou posilovnu s nejmodernějším vybavením, luxusní lázeňské služby, několik kaváren, prostorné zasedací místnosti nebo 24hodinovou kyvadlovou dopravu na mezinárodní letiště v Salalah.

Taqah Long Beach je dokonale umístěn v těsné blízkosti oblíbených písečných pláží a hlavních turistických atrakcí oblasti Salalah. Rezidence nabízí snadný přístup k hradu Taqah, paláci Sumhruam, přístavu Hawana Salalah a mnoha dalším.

Pro více informací o nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Plánované dokončení projektu na Q4 2025.

Parametry bytu

Cena
6 399 989 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 6. 2024
Adresa
Taqah (طاقة), Omán
ID
TLB-4
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
94 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti