Dražba rodinného domu, Dukovany, 50 m2

Dukovany

513 333 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)

Prověřené firmy v Dukovanech

Informace k domu

Předmětem dražby je rodinný dům, který je předmětem dražby, je krajní objekt v řadě rozrůzněných staveb. Stavba má jedno nadzemní podlaží, patrně bez obytného podkroví, s půdou, patrně bez podsklepení. Stavba byla dle údaje v katastru nemovitostí a dle registru sčítacích obvodů a budov kolaudována v 60. letech 20. stol. V pozdější době byla provedena přístavba, doposud neevidována v katastru nemovitostí, patrně nezkolaudována.

Stavebně-technický stav lze hodnotit jako zanedbaný, zhoršený, víceméně původní, bez významné údržby, předpokládá se provedení rozsáhlejší rekonstrukce.

Základy jsou patrně betonové nebo smíšené, objekt je patrně zděné konstrukce, možnost
smíšeného zdiva. Stavba má sedlovou střechu v části pultovou střechu a v části plochou
střechu, střešní krytinu tvoří pálené tašky nebo asfaltové pásy. Klempířské prvky jsou
pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové, v části pouze hrubé. Okna jsou dřevěná
s dvojitým zasklením nebo dřevěná zdvojená, vstupní dveře jsou dřevěné. Vytápění je patrně řešeno kamny nebo kotlem na tuhá paliva ve stavbě – dle údaje v registru sčítacích obvodů a budov – neověřeno.

Zavedení a funkčnost přípojek inženýrských sítí nemohla být ověřena. Dům je dle údaje v katastru nemovitostí připojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci – neověřeno. Jiné příslušenství nebylo zjištěno.

Stavba rodinného domu je součástí pozemku parc. č. st. 51/2 o výměře 268 m2. Nezastavěná
část pozemku tvoří zahradu či dvůr. Na pozemku se nacházejí drobné vedlejší stavby, převážně ve zhoršeném stavu. Pozemek je oplocený zděným plotem, plechovým vlnitým plotem nebo dřevěným plotem. Samotný pozemek je mírně svažitý.

Přístup je bezproblémový po zpevněné obecní komunikaci k hranici pozemku. Rodinný dům
je postaven v jihozápadní části obce a charakter okolí odpovídá převážně rezidenční zástavbě rodinnými domy se zahradami.

Parametry domu

Cena
513 333 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Dukovany
ID
212E2724S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Dukovanech?