Prodej bytu 3+kk, Praha - Zličín, Lipovská, 92 m2 (ID: 2138682)

Lipovská, Praha 5 - Zličín

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zprostředkujeme Vám prodej velmi pěkné a dispozičně zajímavě řešené bytové jednotky 3+kk o podlahové ploše 92 m2, včetně plochy dvou zimních zahrad, nacházející se ve 4 NP. třípatrového cihlového domu, v ul. Lipovská, Praha 5 - Zličín. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a je situována v areálu projektu Zličínský Dvůr, který tvoří harmonicky uspořádané vilové domy obklopené vzrostlou zelení s dětským hřištěm. Kolaudace vilových domů proběhla v roce 2008.

Vstupem do bytu se ocitnete v chodbě o ploše 10,6 m2, z které je vstup do všech místností bytu. Hned po pravé straně od vstupu do bytu, se nachází velmi prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ostrůvkem o ploše 32 m2. Kuchyňská linka je kompletně vybavená kvalitními vestavěnými spotřebiči značky Brandt. Z obývacího pokoje je vstup na jednu ze zimních zahrad o ploše 4 m2. Vedle obývacího pokoje je umístěna prostorná ložnice o ploše 17,4 m2 a se vstupem na druhou větší zimní zahradu o ploše 7,6 m2. Zasklené zimní zahrady slouží nejenom k posezení, ale zároveň byt chrání před vlivy vnějšího okolí a rozšiřují využitelnou plochu bytu ( fitness cvičení, sušení prádla, uskladnění věcí apod.) Na konci chodby, po pravé straně se nachází dětský pokoj o ploše 13,3 m2, vedle pokoje je umístěna koupelna s vanou, toaletou, umývadlem a prostorem na pračku o ploše 4,4 m2. V chodbě se ještě nachází samostatná toaleta o ploše 1,2 m2.

Větší část nábytku je vyrobena na míru, v případě zájmu a dle vzájemné dohody, je zde možnost ponechání nábytku, který by byl v ceně bytu. Na podlaze obývacího pokoje, ložnice a dětského pokoje je položena plovoucí laminátová podlaha, v současnosti je na laminátové podlaze dětského pokoje položen koberec, na chodbě, v kuchyňském koutě, v koupelně a toaletě, je keramická dlažba. Okna jsou vyrobena z dřevěných europrofilů. Orientace bytu je na západ, topení je zabezpečeno z kotelny, která se nachází přímo v domě. V bytě je zavedeno internetové připojení. K bytu přináleží parkovacího stání a sklep o ploše 1,7 m2, nacházející se v prvním podzemním podlaží domu. Prostory garáže a při vstupech do domu je instalován kamerový systém.

Areál vilových domů Zličínský Dvůr je umístěn jenom 6 min. autobusem, nebo 15 min. pěšky od stanice metra ¨B¨ Zličín, nebo obchodního a kulturního centra Metropole Zličín, hypermarketu Globus, Tesca a prodejny nábytku IKEA. Zastávka autobusu Starý Zličín ( Bus. č. 306, 164, 957, nebo X180 ) je od domu vzdálená jenom 4 min. pěšky. Autem do centra Prahy se dostanete do 25 min. V docházkové vzdálenosti se nachází Základní a mateřská škola, pošta, sportovní hala, místní knihovna, městská policie, nebo park Na Prameništi.

V případě, že máte zájem o bytovou jednotku ať už k vlastnímu bydlení, nebo jako investici, s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností, tak Vám koupi této bytové jednotky upřímně doporučuji. Poplatky činí 5.400 Kč, včetně fondu oprav 1.122 Kč, plus zálohové platby na elektřinu ve výši cca 800 Kč.

Parametry bytu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Lipovská, Praha 5 - Zličín
ID
N01463
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Ullmann

Vladimír Ullmann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti