Prodej bytu 3+kk, Praha - Libeň, V zahradách, 95 m2

V zahradách, Praha 8 - Libeň

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

95 m2 bez započtení sklepa i terasy, to už je na třípokojový byt opravdu parádní porce místa. Spousta oken, umístění až úplně nahoře, žádné stínění okolní stavbou a velká terasa lemující byt kolem dokola. 300 metrů od tramvaje, přesto ale v klidu a mezi stromy. Kombinace vskutku nevídaná, ovšem v tomto domě z roku 2009 právě nyní k dispozici.

Obývák o velikosti 43 m2 by mohl závidět nejeden dům, navíc ho prosvětlují velkoformátová okna s orientací na jihovýchod a jihozápad, která se společně s umístěním v nejvyšším podlažím starají o skutečně nadstandardní míru světla. Pakliže máte obavy o tepelný komfort, instalace klimatizace s umístěním jednotky na velkou terasu je hračka. Terasa lemuje kolem dokola celý byt a její plocha je 26 m2.

Kuchyňská část s jídelnou je vybavena původní, ale zachovalou linkou, která má při ruce komoru. Ložnice mají velikosti 13 a 17 m2 a navzdory zkoseným stropům nejsou nijak zvlášť zmenšené (100 cm v nejnižším bodě). I v nich platí, že jsou zde větší okna, než je klasický formát střeních oken. Toaleta je oddělná, koupelna je vybavena sprchou a prostorná chodba umožnila umístění velké vestavěné skříně.

K bytu náleží sklep o ploše 2,7 m2 a také dvě garážová stání. Příslušenství je v ceně pochopitelně zahrnuté. V ulici je zcela minimální provoz - je slepá a dům je úplně na konci. Tramvajová zastávka, která je 300 m od domu, zajišťuje do 7 minut dostupnost na metro Kobylisy nebo Palmovka. Pokud vás zajímá plánek, výše poplatků a další informace, rád vám poskytnu odkaz s detailnějším popisem. Byt je volný a k dispozici okamžitě.

Parametry bytu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
V zahradách, Praha 8 - Libeň
ID
06703
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti