Prodej bytu 4+kk, Klášterec nad Ohří, Dlouhá, 68 m2

Dlouhá, Klášterec nad Ohří

2 560 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 200 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Klášterci nad Ohří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pokud hledáte nadstandardní bydlení v klidném prostředí s moderním designem interiéru, pak by Vás měla zaujmout tato nabídka exkluzivního prodeje atypického bytu 4+kk s lodžií  po rozsáhlé rekonstrukci, který se nachází v prvním podlaží revitalizovaného domu s novým výtahem ve vyhledávané lokalitě, v ulici Dlouhá  na okraji obce Klášterec nad Ohří.

Bytový dům s bezbariérovým přístupem je klidný a čistý. V jeho blízkosti naleznete mateřskou školu, dětské hřiště, cyklostezku a také možnost procházek v nedaleké přírodě. Tato nabídka je vhodná zejména pro rodiny s dětmi, které ocení velmi tichou a klidnou lokalitu nabízené nemovitosti, která poskytuje veškerou občanskou vybavenost, mimo jiné můžete navštívit zejména aquapark, místní lázně a zámek s nádherným rozsáhlým parkem. Okolní krajina nabízí spoustu možností, jak trávit volný čas v jakémkoliv ročním období, např. pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování, koupání, houbaření a mnoho dalšího můžete realizovat přímo v obci, nebo v blízkém okolí (cyklostezky, ski areál Klínovec  cca 24 km, ski areál Boží Dar cca 28 km, Nechranická přehrada cca 22 km).

Byt prošel celkovou rekonstrukcí spojenou s nákladnou změnou dispozice z 3+1 na 4+kk (přesun příček a staveb. otvorů pro dveře, zděné jádro, elektroinstalace, ventilace, rozvody vody a odpadu, plastová okna, vinylové podlahy v pokojích, chodbě a kuchyni, ker. obklady a dlažba v koupelně, kuch. linka s vestavěnými spotřebiči, SDK stropy s led osvětlením atd.).

Byt je v družstevním vlastnictví a je možné ho převést do osobního po splnění podmínek družstva SBD Klášterec nad Ohří a zaplacení poplatku za převod ve výši 15.000 Kč, anuita je již splacena.

Projektová dokumentace je k nahlédnutí u makléře v RK.

Velmi doporučujeme osobní prohlídku, tento atypický byt na Vás zapůsobí svým kouzlem lépe nežli na fotografiích.

Se zajištěním financování  Vám rádi pomůžeme.

V případe zájmu o prohlídku či více informací nás můžete kontaktovat telefonicky, nebo emailem.

Parametry bytu

Cena
2 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Dlouhá, Klášterec nad Ohří
ID
8/2024 P
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

88real

Ciboušovská 160, Klášterec nad Ohří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Petr  Hala

Petr Hala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Klášterci nad Ohří?

Podobné nemovitosti