Prodej mobilheimu, Vestec, Sportovní, 36 m2

Sportovní, Vestec

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc

(bez DPH)

Prověřené firmy v Vestci

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám dřevostavbu modulového domu přímo od českého výrobce v prémiové kvalitě ze SIP panelů, se zastavěnou plochou 48,6 m2 a užitnou plochou 35 m2 s dispozicí 2+kk, kterou lze upravit i na dispozici 3+kk. Dům můžete užívat k rekreaci, ale i k celoročnímu bydlení na vlastním pozemku. V návaznosti na vaše potřeby lze dům upravit na vámi požadovanou velikost a navrhnout vám tak individuální projekt k vaší spokojenosti. K dispozici vám bude tým odborníků, kteří vám rádi poradí a pomohou s realizací.
Dům sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatné ložnice. Díky přísným kritériím výroby v pasivu získáte bydlení s minimálními měsíčními náklady.
Stavba je postavena z KVH hranolů a je již celá zateplená. V podlaze SIP panel 20cm včetně izolace , obvod SIP panel 20cm včetně izolace. Fasáda je kombinací dřevěného obkladu a plechu na dvojitém dřevěné roštu s odvětrávanou mezerou, případně ve variantě dřevěný obklad v kombinaci s fasádní omítkou (zde je přidán fasádní polystyrén 10 a 16 cm). Vše zakončeno klempířským prvkem ( lišta , roh a pod.).
Plechová střešní krytina, imitace tašky, s odvětrávanou mezerou. Okapy a svody. Dřevěný krov, střešní folie s prolepením páskou, 2x laťování, izolace střechy 30 cm vata s lambdou 32.
Okna 3 – sklo
V domě je provedena instalační předstěna z KVH 6x4 cm ve které je vedena instalace. Parotěsná hliníková folie AL N170 Jutafol s prolepením. Vše následně zaklopeno SDK red a koupelna SDK green . Zkompletované elektro ( zásuvky , vypínače ).
Podlaha : OSB deska + podložka + vinyl ( podlaha zakončená po obvodu lištou s dilatací ) .
Koupelna : obklad stěn , nainstalované WC a sprchový kout . Bojler pro ohřev vody 80L, topení žebřík .
Ventilace za pomoci instalované lokální rekuperace 2x.
Topení 2x přímotop .
Interiérové dveře + obložky.
Dům je připravený k napojení na sítě.

Možný nadstandard :
• podlahové topení - fólie
• příprava na klimatizaci + klimatizace
• doplnění izolace podlahy +10cm polystyrén
• dodatečné zateplení v instalační před stěně + 6cm vata
• dřevěný obklad interiéru
• WC geberit
• kuch.linka + vestavné spotřebiče
• nábytek …..
Dřevostavbu lze dovézt na váš pozemek vcelku nebo dle terénu a přístupových cest složit na místě. Cena je včetně montáže, doprava dle vzdálenosti dovozu. Dodání 8 týdnů od objednání.
Po předchozí domluvě vás rádi osobně přivítáme na prohlídce vzorových domů ve Vestci u Prahy a v klidu s vámi probereme vaše přání a představy o novém domově.

Parametry nemovitosti

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Sportovní, Vestec
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
36 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Alice Wolf

Strakošová 190/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Alice Wolf

Alice Wolf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje mobilheimů v Vestci (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti