Pronájem bytu 3+1, Břeclav, Denisova, 81 m2

Denisova, Břeclav

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatky za služby a energie 6.000,-Kč)

Prověřené firmy v Břeclavi

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, s obytnou plochou 81 m2, v 1.NP cihlového domu v Břeclavi na ulici Denisova, poblíž vlakového a autobusového nádraží.
Byt je udržovaný, není vybaven nábytkem, k nastěhování od 1. července 2024. V bytě zůstává kuchyňská linka se zabudovanými elektrospotřebiči a zabudovaná šatní skříň v jednom z pokojů.
Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem, který je společný pro čtyři byty v bytovém domě. Na podlaze ve všech obytných pokojích jsou velmi zachovalé vlysové parkety, v ostatních místnostech a chodbách je položená dlažba. Vedle koupelny je technická místnost pro pračku se sušičkou. V plastových oknech jsou vnitřní žaluzie a záclony. K bytu náleží také samostatný, velký zděný sklep s plochou asi 10 m2 a společná kočárkárna s kolárnou. Za domem můžete využívat uzavřený dvůr, vlastní garáž a garážové stání.
Jde o velmi příjemné bydlení v prostorném bytě, v klidné lokalitě, s dosahem do centra města, se skvělou občanskou vybaveností a dostupností. Díky blízkosti vlakového a autobusového nádraží, asi 5 minut pěšky, se dostanete také velmi rychle do Brna, asi za 40 minut. Nájemné činí 15.000,-Kč/měsíc, zálohy na služby, topení, vodu a elektřinu jsou 6.000,-Kč/měsíc. Vratná kauce je 30.000,-Kč.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105187.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatky za služby a energie 6.000,-Kč
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Denisova, Břeclav
ID
N105187
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Ing. Radim Krmíček

Ing. Radim Krmíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Břeclavi?

Podobné nemovitosti