Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Chlumova, 61 m2 (ID: 2137800)

Chlumova, Praha 3 - Žižkov

9 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 989 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Přijměte pozvání do ukázkového bytu 2+kk v rezidenci Chlumova 3, který je vybaven nábytkem, dekoracemi a moderní kuchyňskou linkou. Budete mít pocit, že jste u někoho na návštěvě. Veškeré zařízení si tu detailně prohlédnete a případně i osaháte. Můžete se třeba posadit v obýváku a přestavit si jaké by to bylo, kdyby byl váš. Nebo se podíváte na balkon, kam svítí západní slunce. Jedině tak si uděláte správnou představu o zdejším bydlení jen 6 minut od Václavského náměstí.

Právě vrcholí renovace celého domu a nejpozději v zimě tu budete moci bydlet s vědomím, že stačí uklidit a máte hotovo. Zařízení vyrobené na míru totiž získáváte společně s bytem.

Dispozice a vybavení vzorového bytu v rezidenci Chlumova 3:
V předsíni s komorou a oknem už jsou pro vás připravené vestavěné skříně a botník. V hlavní obytné místnosti s prostorem na sedačku a jídelní stůl je vám okamžitě k dispozici designová kuchyňská linka s veškerými spotřebiči. To znamená, že si v den nastěhování můžete uvařit slavnostní večeři.

Replikou původních balkonových dveří vyjdete z denní místnosti na balkon, kde vás potěší milá vyhlídka. Uvidíte sedlovou střechu ateliérů pod vámi připomínající chaloupku a mohutný kaštan.

Z obýváku projdete na další chodbu s vestavěnými šatními skříněmi a odtud do stylové koupelny s toaletou a sprchovým koutem, nebo do ložnice, kde vás bude probouzet východ slunce.

Nové vinylové podlahy, dřevěná okna s trojskly, radiátory Radik Plan s termostatickými hlavicemi, samostatné měření spotřeb a stylový nábytek vám garantují pohodlné bydlení. Součástí rekonstrukce budovy je také nový výtah, systém čištění vody Stabfor a praktické Smartboxy ve vstupní hale.

Blízko do přírody, kousek do centra:
Přímo u domu je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze na Václavské náměstí za pouhých 6 minut a to se v Praze počítá.

Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Parametry bytu

Cena
9 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Chlumova, Praha 3 - Žižkov
ID
202410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti