Prodej chaty, Budišovice, 36 m2

Budišovice

1 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 004 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Budišovicích

Informace k domu

V případě, že hledáte ke koupi chatku na vlastním pozemku v okolí Ostravy, kde se dostanete i tramvají, možná jste právě narazili na nabídku právě pro vás!
Nabízíme novou zahradní chatku s altánem v chatařské oblasti Zátiší - Budišovice, k rekreaci nebo k zahrádkářské činnosti, na pozemku v os. vl. o velikosti 239m2 s navedenou elektřinou - zásuvky a vypínače umístíme dle přání nového majitele na naše náklady.
Nová dřevostavba zahradní chatky nabízí přízemí s prostorem pro kuchyni, obývací pokoj a spaní v podkroví.
Přistup do altánu je z chatky zajištěn terasovými dveřmi, které jsou z kvalitního hlínikoplastu v elegantním dekoru antracit, stejně tak jako okna.
Zateplení je provedeno minerální vatou z vnitřní strany.
Přívod elektřiny do chaty a altánu je stejný jako se dává standartně do rodinných domů, tudíž se v budoucnu mohou postarat o vytápění chaty elektrické přímotopy, o vaření varná deska a o ohřev vody elektrický bojler.
Toto je skvělá příležitost ke koupi hlavně pro občany z Ostravy a okolí, jelikož je zahrádka umístěna pouze 2 minuty chůze od poslední tramvajové zastávky č. 5, nebo pro ty, kteří hledají klidné místo pro odpočinek, ideálně s restaurací hned naproti zahrádky a spoustou možností procházek.
V případě zájmu o více informací nebo o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, financování zajišťujeme v rámci našich služeb zdarma. Doporučujeme!

Parametry domu

Cena
1 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Budišovice
ID
1209
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
30 m2
Plocha nemovitosti
239 m2
Elektřina
230V, 400V
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Michal Chmiel

Michal Chmiel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Budišovicích?

Podobné nemovitosti