Prodej bytu 5+kk, Olomouc, Bacherova, 153 m2

Bacherova, Olomouc - Nová Ulice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme vám výjimečný, prostorný, světlý a skvěle dispozičně řešený byt v osobním vlastnictví.
Byt se nachází v žádané atraktivní lokalitě ul. Bacherova, části Nová Ulice, v Olomouci.
Celková obytná plocha bytu je 153 m2, k němu dvě terasy o velikosti 25 m2 a 12 m2.
Mimo pokojů se v bytě nachází 2 koupelny, 2 WC, technická místnost na pračku i sušičku a prostorná šatna.
K bytu patří sklep o velikosti 8,4 m2, a dvě vnitřní garážové stání.
Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží (z 5 podlaží) bytového domu s výtahem, kterým se dostanete z bytu "suchou nohou" do prostoru garážových stání. U domu je zajištěno další společné parkování na soukromém pozemku.
Orientace bytu je na všechny světové strany, obě terasy na jih, s výhledem do zeleně. Byt má skvělé klima, v zimě není třeba moc vytápět. Wifi pokrývá celý byt.
Centrem bytu je prostorný slunný obývací pokoj 46 m2 s prostorným kuchyňským koutem s ostrůvkem a vstupem na terasu. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči Miele – myčkou, lednicí s mrazákem, el troubou, digestoří, sklokeramickou varnou deskou a vestavnou mikrovlnou troubou.
První koupelna je s umyvadlem se skříňkou, sprchovým koutem a vanou. Samostatné WC je s bidetem a umyvadlem. Druhá koupelna má sprchový kout, WC a umyvadlo se skříňkou.
Dva pokoje jsou neprůchozí se vstupem z chodby, ve vstupní chodbě jsou komody a věšáková stěna. Z obývacího pokoje a jednoho pokoje je vstup na prostornou terasu s příjemným soukromím. Na druhou terasu je vstup z dětského pokoje. Z obývacího pokoje vstoupíte jak do ložnice, tak do pracovny.
V bytě je spoustu detailů ve vybavení, vestavěných skříněk, komod a polic na míru.
Vytápění je zajištěno centrálně se samostatnou regulací.
Veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí – restaurace, nákupní centra, obchody, v bezprostřední vzdálenosti se nachází supermarket Kaufland, zastávky MHD, tramvaj, nemocnice vzdálená 2 min. V blízkém okolí ZŠ, MŠ, Gymnázium, aquapark, cukrárna s dětským koutkem, parčík s lavičkami, vše v docházkové vzdálenosti.
Jedná se o klidnou lokalitu se spoustou zeleně v nezátopové oblasti.
Rychlá dostupnost do centra města.
Výborná dopravní dostupnost z dálnice, směr Praha, Brno, Přerov.
Chcete-li si dopřát luxusu prostorného bydlení, být blízko centra a přitom v klidu a zeleni, je tato nabídka bydlení právě pro vás!
Prohlídky nemovitosti jsou možné po dohodě, k nastěhování též po dohodě. Vřele Vám tento byt doporučuji.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Bacherova, Olomouc - Nová Ulice
ID
00254
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
153 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ludmila Kalvodová

Ludmila Kalvodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti