Prodej komerční nemovitosti, Ústí nad Labem, Zemědělská, 947 m2

Zemědělská, Ústí nad Labem - Božtěšice

17 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 544 Kč /za měsíc

(Při zvýšeném zájmu přednost lepší nabídce. Možnost převodu s.r.o. za 15.880.000 Kč)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Areál Na Statku – Ústí nad Labem – Božtěšice. Multifunkční celek provozovaný jako penzion, restaurace, oblíbený společenský sál „Stodola“ a s řadou dalších využitelných prostor.

Legendární areál Na Statku s romantikou přírodního prostředí - místo pro konání svateb, firemních setkání a společenských akcí v restauraci, penzionu a společenském sále "Stodola" je všestranně využitelný, dobře vybavený a spravovaný celek.
Areál Na Statku na okraji Ústí nad Labem v městské části Božtěšice byl za svého provozu velmi vyhledávaným místech nejen pro místní, ale i pro návštěvníky z širokého okolí. Byl oblíbeným místem i pro romantické přírodní prostředí plné zeleně. Široká klientela si rezervovala i na rok dopředu termíny pro konání svateb, firemních akcí, školení, teambuildingů a nejrůznějších hostin. Areál je orientovaný na jih a vybízí velkou střešní plochou k osazení fotovoltaiky. Disponuje parkovištěm pro cca 30 osobních vozidel. Přilehlé pozemky nabízejí další možnosti využití například pro chov, pěstování zeleniny nebo pro další výstavbu.
• Penzion: 13 lůžek
• Restaurace: 45 míst
• Krytá venkovní terasa: 40 míst
• Společenský sál: až pro 64 osob
• Parkoviště: až pro 30 osobních vozidel
Areál má velký potenciál pro různé druhy podnikatelských činnosti s možností multifunkčního využití.
Stavebně je připraven i pro navýšení kapacity penzionu. Obytné prostory se nacházejí také v budově "Garáže" nebo v severní části objektu Restaurace. Jednou z možností je i přestavba prostor restaurace s minimálními náklady na luxusní bydlení a Sál s Penzionem využívat pro příležitostné akce.
Mohli bychom jmenovat další a další záměry, ale ten, kdo se nebojí přijímat výzvy, si s nelehkým úkolem jistě se ctí poradí. A my všichni, kteří jsme měli tu čest zde trávit nezapomenutelné okamžiky, se můžeme těšit na smysluplné využití. Tento ikonický prostor si to bezesporu zaslouží.
Dokonalou prezentaci naleznete na mé webové stránce. Získáte představu o nabízeném a prohlídkou, na kterou se již těšíme, si již ujasníte technické údaje v praxi a nadechnete i kouzlo genia loci tohoto jedinečného prostoru.

Parametry nemovitosti

Cena
17 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při zvýšeném zájmu přednost lepší nabídce. Možnost převodu s.r.o. za 15.880.000 Kč
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Zemědělská, Ústí nad Labem - Božtěšice
ID
2024/3006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1161 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
947 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jan Hrstka Reality jinak

Kojetická 1388/4, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Hrstka

Jan Hrstka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti