Prodej bytu 2+kk, Byala (Бяла), Bulharsko, 76 m2 (ID: 2135034)

Byala (Бяла), Bulharsko

1 840 895 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Představujeme Vám 2+kk mezonet s velkou panoramatickou terasou v centru města Byala nedaleko pláže!
Apartmán se nachází v malém rezidenčním komplexu v centrální části přímořského města Byala, pouhých 300 metrů od písečné pláže a pár kroků od ulice Černomorka.
Nachází se na čtvrtém a pátém podlaží a sestává v první úrovni ze vstupní haly, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s WC a terasy; ve druhém úrovni je ložnice, velká panoramatická terasa, koupelna s WC.
Z oken obou pokojů a z teras je krásný výhled na moře.
Zastavěná plocha činí 70 m2. (bez terasy umístěné ve druhém patře, jejíž plocha je 40 m2), celková plocha bytu je 76 m2.
Apartmán se prodává s nábytkem a spotřebiči, připravený k užívání.
Areál byl uveden do provozu a nabízí následující vybavení: bazén pro dospělé a děti, lehátka, dětské hřiště, dvě parkoviště.
V docházkové vzdálenosti od komplexu se nachází pláž, restaurace, kavárny, supermarket, obchod s alkoholem, dětské atrakce atd.
Poplatek za údržbu činí 8€/m2 ročně.
Nádherné místo jak pro rodinnou dovolenou, tak pro celoroční bydlení a pronájem!
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Byala je administrativní centrum, které se nachází v centrální části bulharského pobřeží mezi dvěma mezinárodními letišti- 50 km od letiště Varna a 60 km od letiště v Burgasu. Městečko nabízí vše, co potřebujete pro pohodlnou rodinnou dovolenou a celoroční bydlení: obchody, banka, nemocnice, škola, pošta, restaurace a kavárny, kosmetické salony, stadion a další. Pobřeží se vyznačuje kombinací mořských zátok, pláže s délkou přes 6 km, písečných dun a malebných bílých skal. Byala je také proslavený centrem vinařství.









Parametry bytu

Cena
1 840 895 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Byala (Бяла), Bulharsko
ID
F12358
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti