Prodej bytu 1+kk, Nesebar (Несебър), Bulharsko, 40 m2 (ID: 2135032)

Nesebar (Несебър), Bulharsko

963 690 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Top nabídka! Nabízíme prostorný apartmán o rozloze 1+kk, o velikosti 40m2, situován ve druhém podlaží ze šesti pater v luxusním komplexu Odisey, v Nesebar, Bulharsko. Dispozice je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a prostorná terasa s příjemným výhledem. Cena ne včetně nábytku a vybavení. Byt v perfektním stavu.
V komplexu jsou k dispozici Vám i Vašim hostům: bazén, relaxační zóna, dětské hřiště, 24h ostraha, parkovací místa, komplex funguje celoročně. Moře je 400 metrů daleko a oblast je velmi tichá a vhodná k odpočinku. Nedaleko je velký aquapark a veškerá občanská vybavenost. Poplatek na údržbu činí 12€/m2 ročně.
Na mezinárodní letiště v Burgasu dojedete autem za 20 minut, zatímco letovisko Sluneční pobřeží je vzdálené pouhých 10 minut a do centra starého města Nessebar je to jen 3 km.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
Vážení klienti, žijeme ve zvláštní době, kdy se během posledních let mnoho vychýlilo z normálu. Nicméně ve všem špatném lze najít něco dobrého. Začali jsme využívat technologie mnohém více a naučili jsme se jak ušetřit čas a prostředky naších klientů. V dnešní době se každý z nás dokáže podívat na google View (lokace a blízké okolí), na YouTube (lokalita, nejbližší pláže a zajímavosti) a na Booking (recenze). Tyto technologie ve spojení s on-line prohlídku pomáhají se podívat velice detailně na konkrétní nemovitost v reálném čase a z pohodlí vlastního gauče. Máme možnost mnohem adekvátněji posoudit plusy a mínusy nemovitosti. Už se nemusíme stresovat u fyzické prohlídky a vést si poznámky na každou prohlídnutou nemovitost. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací, včetně poprodejního servisu a organizace případného pronájmu. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu. Naše klienty nikdy nečekají ve frontách a mají od nás veškerou pomoc a informace, které potřebují.
Městečko Nessebar je jedním z nejnavštěvovanějších bulharských letovisek na pobřeží Černého moře. Leží 38 km od Burgasu a 100 km jižně od Varny na skalnatém poloostrově stejného jména, který volně navazuje na písečné Slunečné pobřeží na jihu.
Městečko bylo roku 1056 vyhlášeno architektonickou a archeologickou rezervací. Od roku 1983 je zapsáno v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Pro toto malebné místo je typická černomořská zástavba dvoupatrových dřevěných domů, tisknoucích se k... (více na našem webu)

Parametry bytu

Cena
963 690 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Nesebar (Несебър), Bulharsko
ID
F12360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti