Prodej bytu 2+kk, Byala (Бяла), Bulharsko, 52 m2 (ID: 2135023)

Byala (Бяла), Bulharsko

1 482 600 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Nabízíme Vám vynikající dvoupokojový byt v přízemí rezidenčního komplexu, který se nachází 300 metrů od pláže a tobogánů, v blízkosti restaurace Panorama. Byt má samostatný vchod a skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny-WC, ložnice a pohodlné verandy s východem z obou pokojů. Před verandou je osázen přírodní zelený plot, který vytváří útulnou atmosféru pro obyvatele bytu. Z oken bytu a z verandy je výhled na moře a množství zeleně. Při posezení na verandě s šálkem ranní kávy nebo sklenkou aromatického vína budete mít možnost vychutnat si ticho malého přímořského městečka Byala a zpěv ptáků, obdivovat moře a setkávat se s malebnými východy slunce. Zastavěná plocha bytu je 52 m2. Byt je kompletně zařízený a vybavený, připravený k bydlení. Budova je uvedena do provozu roku 2012. Na oploceném území areálu je bazén s relaxační zónou, místo pro dětské hry, gril. Před budovou je parkoviště.
Poplatek za údržbu činí 6 eur/m2. Byt je velmi dobrou variantou pro klidnou rodinnou dovolenou nebo celoroční bydlení, tak i k pronájmu! Doporučujeme!

Parametry bytu

Cena
1 482 600 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Byala (Бяла), Bulharsko
ID
F12368
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti