Prodej bytu 2+kk, Privlaka, Chorvatsko, 63 m2 (ID: 2134913)

Privlaka, Chorvatsko

9 396 719 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Představte si, že se probouzíte každé ráno přímo u průzračného moře v jednom z těchto exkluzivních apartmánů s 1-3 ložnicemi, které se nacházejí v malebném přímořském letovisku Privlaka. Užijte si nezapomenutelné výhledy z prostorných teras a soukromých zahrad, či se nechte unést panoramatickými výhledy na moře a okolní ostrůvky ze střešní terasy. Tyto apartmány slibují dokonalé spojení komfortu a luxusu jen 20 kilometrů od historického Zadaru. Neváhejte a pořiďte si zde svůj druhý domov u moře!

Proč tato nemovitost
• Exkluzivní umístění v první linii u průzračného moře.
• Klidná lokalita nedaleko Zadaru.
• Pár kroků od mariny, kde zakotví i vetší plavidla.
• Prostorné terasy s výhledy na moře z každého apartmánu.
• Soukromé zahrady pro přízemní apartmány.
• Střešní terasy s fantastickým panoramatickým výhledem na moře a okolní ostrovy.
• 2 parkovací stání pro každý apartmán.
• Mezinárodní letiště Zadar s přímými lety z Prahy vzdálené cca 35 minut jízdy.

Umístění
Nabízené apartmány se nachází v první linii u průzračného moře, v klidné části přímořské vesničky Privlaka. Marina s možností zakotvení i větších plavidel je vzdálená pár kroků od apartmánů. Promenáda nabídne nejenom romantické procházky, ale také beach bar. Historické centrum Zadaru s nezaměnitelnou atmosférou se nachází cca 25 minut jízdy od apartmánů. Výhodou je také mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy vzdálené pouhých 35 minut.

Privlaka
Poklidná Privlaka se nachází v západní části Zadarské riviéry a jejím fenoménem jsou písečné pláže, které jsou v Chorvatsku výjimečné. Raritou je rovněž léčivé peloidní bahno, které má pozitivní účinky zejména pro osoby s atopickým ekzémem.

Privlaka vyniká pestrou možností výletů do okolí. Jen 4 km odsud leží bývalé královské město Nin, jehož prosperita je dlouhodobě svázána s výrobou mořské soli. Hned za Privlakou je také ostrov Vir. Pouze 19 km odsud je krásné historické město Zadar s mořskými varhanami. Na dosah jsou také úžasné národní parky Paklenica, souostroví Kornati, Krka či sladkovodní Vranské jezero.

Apartmány na prodej
Na prodej je celkem 18 apartmánů s 1-3 ložnicemi ve 2 budovách. Každý apartmán má vlastní prostornou terasu s výhledem na moře, přízemní apartmány disponují soukromou zahradou. Ke každému apartmánu náleží 2 parkovací stání. Společná střešní terasa uchvátí panoramatickými výhledy na moře a okolní ostrovy.

Termín výstavby
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na konec roku 2024 / začátek roku 2025.



Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku.

Parametry bytu

Cena
9 396 719 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Privlaka, Chorvatsko
ID
MA20681
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Peter Forgács

Peter Forgács

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti