Pronájem bytu 3+kk, Hradec Králové - Věkoše, K Sokolovně, 77 m2

K Sokolovně, Hradec Králové, Věkoše

14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 4 786 Kč, poplatek za podnájem)

Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme prostorný prosluněný byt o dispozici 3+kk v klidné lokalitě Hradce Králové - Věkoše. Byt o celkové výměře 77 m2 se nachází ve 2. podlaží panelového domu bez výtahu. K bytu patří i velká lodžie s výhledem do zeleně, 2 komory v bytě a sklep. Dům má také 2 kolárny.

Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, myčkou, elektrickou troubou, plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, digestoří a malým jídelním stolem. Obývací část je prostorná a prosvětlená díky velkému oknu. Součástí prvního pokoje je vestavěná skříň. V druhém pokoji najdeme velký pracovní stůl pro 2 osoby s šuplíky a skříň a police. V koupelně je velká rohová vana s vířivkou a hydromasážními tryskami, umyvadlo a velké zrcadlo. Toaleta je umístěna samostatně.

V okolí domu najdeme restaurace, supermarket Kubík, základní a mateřskou školu, lékárnu atd. Před domem je autobusová zastávka.

Majitel preferuje zájemce bez velkých domácích mazlíčků.

Byt je volný k nastěhování od 1. 7. 2024.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Parametry bytu

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 4 786 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
K Sokolovně, Hradec Králové, Věkoše
ID
N3819
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
77 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti