Prodej bytu 4+kk, Brno, Kroftova, 127 m2

Kroftova, Brno

17 620 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 972 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Pokud hledáte výjimečné bydlení, pak jste ho možná našli.

Exkluzivní nabídka prodeje bytu v rodinném domě o 3 bytových jednotkách, byt s vlastní zahradou a vlastním parkovacím stáním na prestižní adrese v Brně – Žabovřeskách, ul. Kroftova.

Tento skvostný byt s dispozicí 4+kk (127,3 m2) nabízí nejen komfortní bydlení, ale také výjimečný zážitek z vlastní zahrady a terasy (zahrada o výměře 134 m2, terasa 28,3 m2).
Maximální soukromí na terase je zajištěno díky bioklimatické markýze. Zde si budete moci užívat nejen příjemných letních dní, ale i úchvatné atmosféry bydlení s nádherným výhledem. Tento byt v sobě nese ducha kvality, který je patrný nejen v každém detailu interiéru, ale také ve své historii.

Dispozice bytu, nacházejícího se v 1.PP a 1.NP cihlového domu:
1.PP – kuchyně (16 m2), ob. pokoj se vstupem na terasu a zahradu (34,9 m2), terasa (28,3 m2). K bytu náleží 2 sklepy (3,3 m2 a 2,4 m2), společná prádelna (14,9 m2).
1.NP – chodba (10,5 m2), pokoj s balkonem a šatnou (11,4 m2 + 2,8 m2 + 1,2 m2), ložnice (19,9 m2), pracovna (20,4 m2), koupelna s WC (4,5 m2).

Atmosféru bytu dotváří i krb, obložený travertinem, světlost bytu a propojení kuchyně s jídelní částí a obytnou zónou, vše s výhledem do zeleně.

Byt byl několik let zpět zrekonstruován, včetně nových dřevěných podlah, sádrových stěrek a podhledů, což dodává bytu moderní a svěží vzhled. Vytápění plynovým kotlem, zahrada se závlahou včetně čidel, předokenní žaluzie, smart home systém s kamerou a vstupem na otisk prstu, gril a robotická sekačka součástí prodeje.

Lokalita Žabovřesky, která je součástí Brna, je známá svým klidným prostředím a zároveň snadnou dostupností do centra města. V blízkosti bytu najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně škol, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení a hlavně blízkost přírody.

Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají byt s vlastnostmi rodinného domu. Doporučuji.

Parametry bytu

Cena
17 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Kroftova, Brno
ID
37729-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
127 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Kučerová

Jana Kučerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti