Pronájem bytu 3+kk, Ostrava - Nová Bělá, Krmelínská, 85 m2

Krmelínská, Ostrava, Nová Bělá - Nová Bělá

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení, poplatek za podnájem)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný a prosluněný byt o velikosti 3kk o celkové výměře 85m2 v prvním patře cihlového domu. K bytu náleží terasa, na kterou se dostaneme s obývacího pokoje, garážové stání a také stání u domu. V této nízké zástavbě najdeme výtah, dětskou herničku, posilovnu a venkovní hřiště pro děti. V celém bytě jsou venkovní elektrické rolety. Internetové připojení je v ceně nájmu a pouze s kufrem je připraven k nastěhování.


Nabízí dva neprůchozí pokoje, do kterých vstupujeme z prostorné chodby, která disponuje vestavěnou skříní. Z ní se dostaneme také do kuchyně spojené s obývacím pokojem, do koupelny, na toaletu a také do kumbálu.

Kuchyně je plně vybavená vestavěnými spotřebiči, elektrickou troubou, sklokeramickou deskou, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, jídelním stolem, židlemi a veškerým potřebným nádobím a domácími spotřebiči. Nabízí také spoustu úložných prostor. Je spojena s obývacím pokojem s prostorným gaučem, konferenčním stolkem a televizí. Malý pracovní koutek s ergonomickou židlí a tiskárnou je zde umístěn také.

Ložnice disponuje velkou manželskou postelí se dvěmi nočními stolky.
Třetí pokoj je nyní využíván jako dětský pokoj s poschoďovou postelí, komodami, vestavěnou skříní a psacím stolem s židlí.


V okolí najdeme veškerou občanskou vybavenost, doktory, lékárny, obchody Tesco a Makro, školu a školku, dětská hřiště, restaurace Hostinec U Formana, restaurace La Futura. Na procházky můžete využít lesopark Bělský Les nebo Haldu Hrabovou. Na hlavní výpadovku číslo D56 je to pár minut autem.

Parametry bytu

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení, poplatek za podnájem
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Krmelínská, Ostrava, Nová Bělá - Nová Bělá
ID
N4852
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti