Pronájem rodinného domu, Jesenice, Labutí, 200 m2 (ID: 2134170)

Labutí, Jesenice

50 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky 10 000 Kč. )

Prověřené firmy v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu řadový dům, situovaný v atraktivní přírodní lokalitě v blízkosti Průhonického parku. Poklidná rezidenční čtvrt ve Zdiměřicích disponuje veškerou občanskou vybaveností v blízkém dosahu: mateřská a základní škola, sportoviště a nedaleký Průhonický park. Golfové hřiště poblíž.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu / zahradu, (výhledy do zeleně), integrovaná kuchyňská linka se všemi potřebnými spotřebiči, koupelna a technické zázemí, prádelna, toaleta pro hosty a vstupní chodba s přímým přístupem do garáže. V patře je situována hlavní ložnice s šatnou a koupelnou (sprcha), další 3 klimatizované ložnice, koupelna a velká šatna. K domu náleží zahrada 1000 m², dvě parkovací stání na pozemku. Slunná terasa s pergolou, orientace na jih.
Dům může být využit taktéž jako sídlo firmy.
Klimatizace, spíž, vybavené šatny, alarm, internet.
Zálohové platby energie: 10 000 CZK / měsíc
Volný ihned.

Parametry domu

Cena
50 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky 10 000 Kč.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Labutí, Jesenice
ID
5939
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mária Mihinová

Mária Mihinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti