Prodej bytu 4+1, Buštěhrad, Švermova, 123 m2

Švermova, Buštěhrad

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Buštěhradu

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt v rodinném domě ve vyhledávané lokalitě. Dům i zahrada je rozdělena na dvě části. Každá jednotka je řešena ve dvou podlaží, v přízemí (1.NP) je obývací pokoj, kuchyně, tech.místnost, WC s umyvadlem, zádveří a prostor pod schody (úklid), ve druhém NP jsou 3 (4) pokoje a prostorná koupelna. Alternativně lze jednotku rozšířit o půdní prostor (montáž podlahy a schodů na půdu) a - v rámci možností - upravit vnitřní dispozici.

Samostatně řešené podlahové topení (pro každou jednotku vlastní kotel, alt.tepelné čerpadlo), vlastní elektroměr, možnost výměny za tepelné čerpadlo.

K jednotce je vždy výhradní právo na užívání adekvátní části pozemku v prostoru před jednotkou (zahrada, přístup z obýváku na terasu) a parkovací stání (alt.lze doplnit o druhé park.stání). Jednotky jsou mezi sebou odděleny dvojitou zdí mezi kterou je izolace (výborné tepelné a hlavně akustické vlastnosti), taktéž strop je samostatný, akusticky oddělen.

I když se v tomto případě pořizuje 1/2 domu, legislativně, s ohledem na potřeby bank klientů (možnost zástavy a minimalizace rizika pro banku) bude dům rozdělen na 2 bytové jednotky, které je snadné vymezit a pořídit zástavu pro financující banku. Jednotky budou zapsané v katastru nemovitostí jako samostatné byty s příslušenstvím.

Jednotka B1 i B2 je 4+1 + přístup z obývacího pokoje na vlastní zahradu

cena za BJ: 7.000.000,- vč.DPH 12%
cena pozemku (id.1/2 z 998 m2) 4.500.000,-Kč vč.DPH 12%
Celkem 11.500.000,- Kč vč.DPH

cena je uvedena za BJ, termín zahájení stavby: 5/2024
B1 volný
B2 volný

doplatek za parking (zámková dlažba), oplocení , ev.další vybavení navíc, BJ bude dokončována s možností výběru obkladů a dlažeb, sanity)
kolaudace cca 06/2025, k nastěhování cca druhá polovina roku 2025
fotografie jsou z předchozí dokončené stavby stejného domu

Parametry bytu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Švermova, Buštěhrad
ID
B1 v RD Linea2 (1/2 domu)
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
123 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
123 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Meritum Kladno

Ctiborova 3091, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Tom Rus

Tom Rus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Buštěhradu?

Podobné nemovitosti