Pronájem bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Grafická, 74 m2

Grafická, Praha 5, Smíchov

39 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem zcela nového, nízkoenergetického (B) s rekuperací, vybaveného rohového bytu 3kk ve 3. poschodí s krásným výhledem, s parkovacím místem a sklepem v ceně nájmu, s možností využívání střešní terasy s neopakovatelnými výhledy na Prahu a s místem pro relaxaci, či barbecue s přáteli, v moderním nadčasovém pojetí v novostavbě Rezidence Neugraf s wellnessem, v klidné rezidenční čtvrti oblíbeného Smíchova, přesto pár minut od centra. Unikátní poloha rezidence Neugraf v ulici Grafická Smíchově nabízí pestrou občanskou vybavenost - restaurace, trendy bistra, bary obchody na dosah, nechybí divadla, kavárny, hudební kluby a jim podobná zařízení. Spojovací lávka přímo z obchodního centra Nový Smíchov vede do parku Sarcé Coeur, přes který dojdete až do NEUGRAFu. Umístění Rezidence Neugraf zajišťuje mimořádně výhodné dopravní spojení a napojení ve všech segmentech dopravy (metro, tramvaj, bus, napojení na Pražský okruh, výjezd na letiště Václava Havla apod.).

Projekt Neugraf přináší koncept moderního, evropského bydlení. Základem je moderní uzavřený areál, jehož součástí je dvoupatrová recepce a nepřetržitá ostraha objektu. Neugraf v sobě ukrývá spojení stylové architektury s novodobými bytovými prvky, jejichž součástí jsou prostorné a velké střešní terasy plné zeleně s unikátními výhledy na panorama Prahy s možností letního posezení, případně místem pro barbecue s přáteli, kde každý den zapadá slunce nad Prahou, a kde najdete vnitřní klid v rušném městě. Celý projekt se nese v syrové eleganci navazující na industriální minulost budovy.
Dispozice moderního bytu 3kk zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyňského koutu, dvě ložnice, dvě koupelny, velkorysou vstupní chodbu, v ceně parkovací místo přímo v budově přístupné výtahem a sklep.

Kompletní vybavení dle fotodokumentace - kuchyňská linka vybavená zcela novými kvalitními spotřebiči, dubová podlaha, jídelní stůl, židle, sofa, TV, velkorysá, velkoformátová dřevěná okna s izolačními trojskly, elegantní dveře, moderní koupelny s velkoformátovými obklady a keramickou matnou dlažbou a nábytkem na míru, dřevěné plné, bezfalcové dveře, jednokřídlé bezpečnostní vstupní dveře, rekuperace, ovládání domácnosti přes LCD panel, kamerový zabezpečovací systém napojený na recepci objektu, bytový videotelefon.

Cena nájmu zahrnuje parkovací stání s možností dobíjení elektromobilu, 24/h recepce s ostrahou, soukromé wellness, terasovitá střecha, vnitřní zahrada plná zeleně, kavárna, společná prádelna a coworkingové centrum.


Energetická náročnost budovy B:
ID nemovitosti HMA1854-0001.

Parametry bytu

Cena
39 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Grafická, Praha 5, Smíchov
ID
HMA1854-0001
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Patro
5. z 7
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Plocha nemovitosti
74 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Lokální elektrické
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti