Pronájem bytu 2+kk, Praha - Michle, V Dolině, 56 m2

V Dolině, Praha 10 - Michle

22 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 5.788 Kč/měsíc/3 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme pronájem slunného bytu 2+kk, o celkové výměře 56 m², v 7. nadzemním podlaží domu s bezbariérovým vstupem a výtahem, v klidné části Prahy 10 - Michle. Byt je pronajímán zařízený nábytkem, který si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Po vstupu do bytu se ocitnete na chodbě, ze které se dostanete do všech místností, které tento byt nabízí. Jednou z nich je obývací pokoj, ve kterém je umístěna kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, trouba, varná deska, digestoř). U kuchyňského koutu je navíc vybudovaná praktická spíž s policovým regálem. Příjemným benefitem je také vstup na zasklenou lodžii (6,23 m²), ze které je díky vyššímu patru hezký výhled po širším okolí. Koupelna disponuje vanou, žebříkovým radiátorem a pračkou. Toaleta je samostatná. Spoustu úložného prostoru Vám poskytne komora uvnitř bytu a také sklepní kóje, která je součástí pronájmu. Bezproblémové parkování je pak zajištěno širokým stáním v podzemních garážích.


Nabídka je určena k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 31. 5. 2024.


Dům je umístěn v klidné části Michle, u tramvajové a autobusové zastávky, ze kterých se dále dostanete ke všem linkám metra. V okolí je také veškerá občanská vybavenost vč. několika dětských hřišť. Za přírodou se můžete vydat do nedalekého Bohdaleckého lesa, kterým vedou udržované cesty a pěšiny. Sportovně založení obyvatelé najdou dostatek vyžití v blízkém sportovním centru Hamr v Záběhlicích, který zajišťuje ráj tenistům, hráčům squashe, stolního tenisu, ale také příznivcům aerobiku nebo indoor cyclingu.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 5.788 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
22 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 5.788 Kč/měsíc/3 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
V Dolině, Praha 10 - Michle
ID
2404 1504 2
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Roubíčková

Veronika Roubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti