Prodej bytu 2+kk, Španělsko, Torre de la Horadada, 62 m2 (ID: 2133213)

Španělsko, Torre de la Horadada

6 550 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji exkluzivní slunný byt na pobřeží Středozemního moře o velikosti 2 + kk v obci Torre de la Horadada, v okrese Alicante. Tato luxusní nemovitost ve velmi dobrém stavu se nachází na druhém podlaží dvoupodlažního objektu a disponuje užitnou plochou 62m². Kromě interiéru láká svými venkovními prostory - Na střeše je obrovská terasa s grilem, nabízejí jedinečný výhled na moře prostor pro relaxaci a společenské setkání. Vzhledem k tomu, že byt je rohový, jsou všechny pokoje dobře prosvětlené. Jižní orientace zpříjemňuje bydlení. Pláží v okolí tohoto města má modré vlajky. Vzdálenost od pláže 300 m
Tento luxusní byt nabízí exkluzivní vybavení a moderní prvky, které splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Vzhledem ke své poloze bude tento byt žádaný po celý rok. Zisk z pronájmu bytu bude minimálně dvojnásobný oproti Praze s podobnými nemovitostmi jedinečná luxusní nemovitost představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají komfort, eleganci a moderní vybavení ve spojení s klidným prostředím a výjimečným výhledem.
Skvělá příležitost pro investory ve Španělsku. Zajistíme nákup a prodej. Zajistíme další údržbu a pronájem bytu. Můžeme nabídnout další možnosti prodeje nemovitostí. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Предлагаем на продажу эксклюзивную солнечную квартиру на побережье Средиземного моря площадью 2+кк в муниципалитете Torre de la Horadada, в районе Alicante. Эта элитная недвижимость в очень хорошем состоянии расположена на втором этаже двухэтажного здания и имеет полезную площадь 62 м². Помимо интерьера, он привлекает своими открытыми пространствами - на крыше расположена огромная терраса с грилем, откуда открывается неповторимый вид на море, пространство для отдыха и общественных встреч. Поскольку квартира угловая, все комнаты хорошо освещены. Ориентация на юг делает жизнь приятнее. Пляжи вокруг этого города отмечены голубыми флагами. Расстояние от пляжа 300 м.
Эта роскошная квартира предлагает эксклюзивное оборудование и современные элементы, которые удовлетворят требования даже самых требовательных клиентов.
Благодаря своему расположению эта квартира будет востребована круглый год. Прибыль от аренды квартиры будет как минимум вдвое выше, чем от аналогичной недвижимости в Праге. Уникальная элитная недвижимость является отличной инвестицией для тех, кто ищет комфорт, элегантность и современные удобства в сочетании со спокойной обстановкой и исключительным видом.
Отличная возможность для инвесторов в Испании. Организуем покупку и продажу. Обеспечим дальнейшее обслуживание и сдачу квартиры в аренду. Можем предложить и другие варианты продажи недвижимости. Если вы заинтересованы в туре, не стесняйтесь обращаться к нам.

Parametry bytu

Cena
6 550 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Španělsko, Torre de la Horadada
ID
9782
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice
Voda
Místní zdroj
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Igor Gavryliuk

Igor Gavryliuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti