Prodej chaty, Štěchovice, 16 m2

Štěchovice, Masečín

300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 430 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Tímto bych vám v zastoupení majitele rád představil dřevěnou chatu na zděných základech nacházející se v malebném údolí řeky Kocáby. Chata o užitné ploše 16m2 je umístěna na pozemku soukromého vlastníka, užívání pozemku je řešeno nájemní smlouvou na dobu neurčitou za roční částku 3.342 Kč.
Nemovitost je umístěna v klidné a vyvýšené části katastrálního území Masečín. Příjezdová cesta je po obecní komunikaci až k nemovitosti. Elektřina ani voda nejsou do nemovitosti zavedeny, přičemž elektřinu je možné nechat napojit na stávající rozvodnou skříň vzdálenou zhruba 20 metrů od chaty, vodu je možné řešit skrze veřejnou studnu, která je vzdálená zhruba 100 metrů.

Lokalita nabízí řadu zajímavých volnočasových aktivit. Pokud máte rádi turistiku, tak v blízkosti naleznete vyhledávanou Povltavskou stezku údolím Svatojánských proudů a několik dalších turistických tras v okolí Štěchovické homole a údolím Kocáby. Při letních horkých dnech jistě uvítáte blízkost Slapské přehrady, která je vzdálena pouhých 10 minut autem.

Za účelem prohlídky nebo pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Štěchovice, Masečín
ID
262-NP00356
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
16 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
16 m2
Plocha nemovitosti
16 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Bartošek

David Bartošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti