Prodej bytu 3+kk, Kolín, Třídvorská, 93 m2

Třídvorská, Kolín - Kolín V

5 570 800 Kč /za měsíc HYPOTÉKA od 26 549 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivní prodej bytu 3+kk s terasou a předzahrádkou, Rezidence Kolínské Zahrady, Kolín.

Dispozice:
Tento byt 3+kk v přízemí novostavby o velikosti 58,4 m² se skládá ze dvou ložnic, prostorného obývacího pokoje s kuchyní, chodby, koupelny, samostatné toalety a prostorné terasy a předzahrádky.
Každá místnost byla navržena s ohledem na komfort a maximální využití prostoru. K bytu náleží terasa o rozloze 24 m², která je ideálním místem pro relaxaci a trávení času s rodinou a přáteli. K tomu ještě patří i předzahrádka o rozloze 10,4 m², kde můžete vypěstovat své oblíbené květiny nebo zeleninu.

Součástí kupní ceny bytu je sklep a také vlastní 2 parkovací stání, což znamená, že nemusíte hledat místo pro své auto a máte ho vždy po ruce.

Lokalita:
Ulice Třídvorská je významnou lokalitou Kolína, která nabízí širokou škálu výhod a příjemný životní prostor pro své obyvatele. Nachází se ve střední části města a je známá svou strategickou polohou, která poskytuje pohodlné spojení do různých částí města i do okolních obcí. Pár kroků od rezidence se nachází nejbližší obchod potravin. Do supermarketu to budete mít pouhých 5 minut autem. Základní škola, obchodní akademie a gymnázium jsou vzdáleny do 15 minut autem. 

O projektu:
Rezidence Kolínské zahrady je novostavba, který nabízí 7 prostorných bytových jednotek. Projekt je ideální pro rodiny s dětmi, nabízí dětské hřiště, kde se vaše děti budou moci bezpečně bavit a trávit čas s ostatními dětmi v okolí. Můžete mít jistotu, že vaše děti budou mít příležitost ke hrám a zábavě přímo ve vašem sousedství.

Předpokládané dokončení výstavby 3Q/2025.
Více informací na webu projektu: https://www.kolinskezahrady.cz

Kupní cena: 5 570 800 Kč vč. DPH
* Díky nízké energetické náročnosti můžete očekávat nízké měsíční náklady.

Rádi Vám poskytneme více informací. Kontaktujte nás pro osobní prohlídku anebo pro setkání v kanceláři, kde Vám projekt představíme.

Parametry bytu

Cena
5 570 800 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Třídvorská, Kolín - Kolín V
ID
796
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti