Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Pod Harfou, 55 m2 (ID: 2131246)

Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany

25 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné: 25.500 Kč Poplatky: 7000 Kč (včetně elektřiny a internetu) Vratná kauce: 2 měsíce (je možné rozdělit) Provize: 1 měsíc + DPH)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Rádi bychom Vám nabídli k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o výměře 55 m2 s balkonem a garážovým stáním v novostavbě od společnosti Finep, v ulici Pod Harfou na Praze 9 - Vysočany.

Byt je tvořen prostornou předsíní, samostatnou ložnicí, obývacím pokojem a koupelnou.
Kuchyň s obývacím pokojem je vybavena včetně na míru vyrobené kuchyňské linky s moderními spotřebiči, jako jsou trouba, varná deska, myčka nádobí a lednice s mrazákem; pohovka, kuchyňský stůl, psací stůl. V ložnici zůstává komoda (bez postele). Pro uskladnění Vašich věcí je k dispozici velká šatní skříň. Pračka se nachází na chodbě. Z obývací části vstupujeme na prostorný balkon. Balkon je vybaven stolem, židlemi a zelení.

Stav bytu je následující: bílé stěny, plovoucí podlaha, keramická dlažba, centrální topení. V koupelně je keramická dlažba, umyvadlo, prostorný sprchový kout, velké zrcadlo.

K nastěhování cca od 10-12. května 2024.

K bytu patří parkovací stání.

Byt se nachází v krásné lokalitě s dostatkem zeleně a skvělou dostupností veřejné dopravy. V okolí zeleň kolem říčky Rokytka včetně sportovního vyžití. V místě Albert, kavárna, pizzerie. V pěší dostupnosti školy, školky, Lidl, Harfa sport, vlakové nádraží Libeň, tramvajová zastávka Kabešova, Mcdonald, benzínová pumpa i večerka.

Doporučujeme bydlení v této krásné lokalitě!

Nájemné: 25.500,- kč
Poplatky: 7000,- kč ( včetně elektřiny a internetu.)
Vratná kauce: 2 měsíce (je možné rozdělit)
Provize: 1 měsíc + DPH

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím našeho realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
25 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné: 25.500 Kč Poplatky: 7000 Kč (včetně elektřiny a internetu) Vratná kauce: 2 měsíce (je možné rozdělit) Provize: 1 měsíc + DPH
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany
ID
0332-NP00232
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti