Prodej chaty, Strančice, 40 m2

Strančice

15 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 864 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Strančicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi chatu s pozemkem o velikosti 1 551m2.


Jedná se o stavební pozemek. Pozemek je možné dle územního plánu rozdělit na dvě či tři samostatné stavební parcely, tedy na pozemky o minimální velikosti 400m2. Dle územního plánu se jedná a plochy určeny k bydlení v rodinných domech - příměstských. Další přípustné využití jsou zejména veřejná prostranství a veřejná zeleň, zahrady k obytným objektům, místní komunikace, pěší cesty, cyklostezky, dvě parkovací místa na 1 bytovou jednotku v rodinném domě (u nové zástavby), dětská hřiště. Pozemek se nachází v dochozí vzdálenosti od vlakového nádraží, což je jeho značnou výhodou.


Pozemek je zasíťován - elektřina, voda, trativod. Kanalizace k napojení na hranici pozemku. Podíl zpevněných ploch max. 50 % v rámci stavebního pozemku.


Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, proto dle zákona uvádím hodnotu G. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) ve smyslu § 1731 a §1732 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Společnost Edox reality s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit. V případě zájmu o více informací, kontaktujte přímo makléře.

Parametry domu

Cena
15 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Strančice
ID
N03008
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1551 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Edox reality, s.r.o.

Senovážné náměstí 978/23, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Daniela Zedková

Ing. Daniela Zedková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Strančicích?

Podobné nemovitosti