Prodej bytu 3+kk, Senice na Hané, Kout, 76 m2

Kout, Senice na Hané

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Senici na Hané

Informace k bytu

Jen 15 minut od Olomouce, v perfektně občansky vybavené vesnici Senice na Hané pro vás máme skvělou nabídku.

Mezonetový byt 3+kk (76,3m2) s garáží (15m2), parkovacím stáním (12m2) a podílu na společné zahradě pro tři byty (285m2). Ložnice (15m2) je orientovaná na západ, pracovna se schodištěm (10m2) na východ, obývák s kuchyní (39m2) je v podkroví. Tento byt je v patře bytového domu, který je po kompletní rekonstrukci. V současné době už se finišuje s vnitřními úpravami a na zahradě u domu se dokončují garáže a parkovací stání. Z původní stavby zůstaly v podstatě jen obvodové zdi, které byly zpevněny, proběhla injektáž pro zamezení vniku vlhkosti, celý dům je zateplený 20 cm polystyrenem, jsou osazena nová okna s trojskly, opravená a zateplená střecha (vata 30cm). Vevnitř je vše v novotě. Samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpady. Vytápění je zde elektrické infrapanely, každý pokoj má svůj vlastní termostat. Z obýváku je potom vyveden nový komín pro krbová kamna. Při předání bytu novému majiteli již bude připravený rovnou k nastěhování. Tj hotové koupelny a WC, hotové omítky včetně výmalby, zárubně a dveře, kompletní elektroinstalace včetně osazení vypínačů a zásuvek. Na vás už zůstane jen kuchyňská linka, krbová kamna, podlahová krytina v obytných místnostech. Dále bude na zahradě hotová garáž a dlážděné parkovací stání, posuvná vrata k vjezdu na zahradu. K bytu patří podíl společných prostor, včetně sklepa (kolárna) 5m2

Ve fotogalerii najdete aktuální stav (počátek května) i vizualizace možného budoucího stavu pro inspiraci.

Tento byt doporučím pro promyšlenou koncepci rozdělení bytu, ke kterému patří jedno garážové a jedno nekryté stání pro auta, kvalitní zpracování rekonstrukce, díky perfektní izolaci dosahuje hodnot pasivního domu. Navíc dům stojí v centru obce s kompletní občanskou vybaveností jen kousek od Olomouce.

Určitě zavolejte a domluvíme osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! V naší nabídce najdete všechny tři byty i celý bytový dům. Aktuálně se na nemovitosti aktivně pracuje na dokončení. Ráda Vás tu provedu a ukážu novinky proti inzerci.

Pozn.: Financování pomůžeme zajistit za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek RK.

Parametry bytu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Kout, Senice na Hané
ID
24-01-017b
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Irena Ochodek

Ing. Irena Ochodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Senici na Hané?

Podobné nemovitosti