Prodej bytu 2+kk, Mělník, Sportovní, 44 m2

Sportovní, Mělník

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Mělníku

Úklidové služby

Informace k bytu

Realitní společnost Gepard nabízí exkluzivně k prodeji družstevní byt 2+kk s podlahovou plochou 44,54 m2 v ulici Sportovní, Mělník. Byt se nachází ve 4.NP (3.patro) z celkových 12 panelového domu z roku 1990. Dům má zateplenou fasádu, novou střechu, 2 výtahy, v bytech jsou nová plastová okna, nové radiátory. Vytápění je ústřední dálkové. Byt je v původním udržovaném stavu, nabízen je částečně vybavený. K bytu patří sklep o rozloze 1,5 m², k dispozici je velký společný balkón na patře a společná místnost pro kola v suterénu. Anuita je splacená, o převodu do osobního vlastnictví družstvo zatím neuvažuje. Byt je volný k nastěhování od 1.7.2024, aktuální zálohy na služby včetně fondu oprav jsou 3.649,- Kč.
V místě je veškerá občanská vybavenost, v blízkosti ZŠ, MŠ, nemocnice, tenisové kurty, fotbalové hřiště, supermarkety Billa, Penny a Tesco. Kousek od domu je park Sady Na Polabí, kudy vede cyklostezka podél Labe až k soutoku s Vltavou a dál pak do historického centra města. Spojení do Prahy je možné autobusem na zastávku metra C Praha-Ládví nebo vlakem na zastávku Praha Čakovice, Kbely, Satalice, Rajská zahrada, Vysočany a Hlavní nádraží. Autobusem trvá cesta 37 minut, vlakem trvá cesta zhruba 1 hodinu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Sportovní, Mělník
ID
9814
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
44 m2
Patro
4. z 12
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
105 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GEPARD REALITY/Absoluta Real

GEPARD REALITY/Absoluta Real

Vršovické náměstí 67/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Dana Markus

Dana Markus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Mělníku?

Podobné nemovitosti