Prodej chalupy, Zlatá Olešnice, 357 m2

Zlatá Olešnice

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc

(Cena je konečná a zahrnuje advokátní služby i provizi)

Prověřené firmy v Zlaté Olešnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásnou chalupu v obci Zlatá Olešnice č. p. 197, okres Jablonec nad Nisou. Tato oáza klidu a relaxace je ideálním místem pro ty, kteří touží po úniku z ruchu větších měst a milují spojení s přírodou a malebné prostředí Krkonoš. Patrová stavba o dvou podlažích prošla nedávnou rekonstrukcí, čímž získala nový, moderní vzhled. Přízemí domu dominuje prostorný obývací prostor s kuchyňským koutem. Dále je zde malý apartmán s přístupem na terasu a vlastní koupelnou s WC. Ještě je zde místnost pro možnou dětskou hernu se spaním v patře plus WC. V podkroví jsou 2 ložnice se společnou koupelnou a 3 průchozí místnosti a jedna větší ložnice s vlastní koupelnou. Zastavěná plocha činí 364m², užitná plocha 282.5m². Zahrada nabízí dostatečných 557m². Nemovitost je z části zařízená, ostatní prostory jsou po rekonstrukci připravené na vybavení dle potřeb a požadavků nového majitele. Nemovitost má jak venkovní sklep, tak sklepní prostory s technickou místností. K chalupě patří soukromé parkoviště (230m²) hned vedle hlavní silnice s dlážděným přístupem a také jedno parkovací místo na společném parkovišti pro všechny chalupy. Pro pohodlí je zajištěn odpad přes kanalizaci, přívod vody z dálkového vodovodu, elektřina 230 V a lokální elektrické topení.

Do známého střediska Harrachov je to autem 25 minut, dojezd z Prahy je 1 hod a 30 minut. Do Tanvaldu za větším nákupem je to jen 15 minut. Jinak v obci Zlatá Olešnice je základní občanská vybavenost (prodejna potravin, restaurace, MŠ, ZŠ, koupaliště). Lyžařský areál (vhodný pro děti a začátečníky) je přímo v obci cca 900 metrů od chalupy. Nejnižší větší lyžařské vleky či běžecké tratě jsou v dojezdu autem jen 10 minut.

Tato roubenka v srdci přírody je nejen skvělou investicí, ale také dokonalým místem k relaxaci a odpočinku. V případě zájmu o prohlídku či více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná a zahrnuje advokátní služby i provizi
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Zlatá Olešnice
ID
0329-NP00032
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
357 m2
Plocha nemovitosti
1151 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jolana Rázlová

Ing. Jolana Rázlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Zlaté Olešnici (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti