Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Rokycanova, 60 m2

Rokycanova, Olomouc - Nové Sady

Rezervováno
17 600 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu luxusní byt 2+kk / 3+kk o výměře 60,45 m2 s obrovskou terasou (86,90 m2) v novostavbě ve velmi atraktivní lokalitě na ul. Rokycanova v Olomouci, který byl postaven v rámci projektu Rezidence Švýcarská. Byt se nachází v 2. NP domu a jeho celková plocha vč. terasy a sklepu činí 150 m2. Pronajímá se plně vybavený. 

K bytu je možno pronajmout garážové stání přímo v 1NP domu v ceně 1.600,-Kč/měs.

Byt je složen z chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní, pracovny (pokoj bez okna), ložnice, koupelny s WC a terasy. K bytu náleží zděný sklep o velikosti 3 m2. Na terasu se lze dostat z obou pokojů, tedy z obývacího pokoje i z ložnice.

Terasa obsahuje jednak plochu s dlažbou na terčích a jednak zatravněnou plochu.

Obývací místnost s kuchyní je vybavena nadstandardní kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči: myčka nádobí, indukční varná deska, horkovzdušná a mikrovlná trouba, digestoř a lednice s mrazákem.  V kuchyni dále naleznte a kávovar, rychlovarnou konvici i základní kuchyňské potřeby. Dále je pokoj vybaven trojmístnou rozkládací sedací soupravou, jídelním stolem se židlemi, záclonami a zatmívacími závěsy. Ložnice je vybavena manželskou postelí vč. matrace. Na chodbě se nachází vestavná šatní skříň s dostatkem úložného prostoru. V této skříni je rovněž umístěna pračka. Koupelna obsahuje vanu, WC, umyvadlovou skříňku s umyvadlem, zrcadlo a otopný žebřík.

V bytě je natažen optický kabel, je tedy možno zřídit rychlý internet a kabelovou TV. 

Dům je nízkonákladový s komfortním řešením zvukového a tepelného útlumu. V domě je obsažen výtah.

Polohou je nemovitost situována v blízkosti centra města Olomouce u nákupního střediska Šantovka, nedaleko městských parků Smetanovy a Bezručovy sady. V blízkosti tedy naleznete veškerou občanskou vybavenost a MHD.

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár.

Volný IHNED.

Měsíční náklady na bydlení:

-nájemné: 17.600,- Kč

-zálohy na služby:  2.846,- Kč

Elektřina se převádí na nájemce (doporučená záloha ve výši 1.200,- Kč).

Kauce činí 25.000,- Kč. Poplatek RK je ve výši 17.600,- Kč (+příp. 1.600,-Kč za parkovací stání)

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
17 600 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Rokycanova, Olomouc - Nové Sady
ID
2024-04-5
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti