Prodej restaurace, Kutná Hora, Masarykova, 367 m2 (ID: 2126179)

Masarykova, Kutná Hora - Hlouška

14 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 481 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízím Vám na prodej pěkný komerční prostory v Kutné Hoře. Nacházejí se na jedné z hlavních ulic procházejících městem. V současné době jsou provozovány jako herna a sázková kancelář.
První z nich je velký prostor (původně restaurace) členěný na tři velké místnosti a velkou zahrádku, která na prostory přímo navazuje. Je uzavřena před okolím a je na ní i přístup z ulice. Vnitřní prostory jsou uzpůsobeny pro provoz restaurace. Je zde funkční kuchyň. Kapacita je cca 60 míst + salónek cca 20 míst + zmíněná zahrádka, dalších cca 80 míst. Zázemí pro zaměstnance a sklad.
Druhý prostor je nyní přizpůsoben potřebám sázkové kanceláře, je zde hlavní místnost i menší zázemí pro zaměstnance.
Vytápění všech prostor je zajištěno plynovým kotlem umístěným v suterénu. Prostory restaurace jsou klimatizovány. Celý objekt je podsklepen. V zadní části je zásobovací rampa.
Možnost využít i pro jiné účely, např. rozdělit na kanceláře, více obchodů, ordinace pro lékaře, veterináře, zubaře nebo samoobsluhu.
Více informací na telefonu nebo přímo na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
14 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Masarykova, Kutná Hora - Hlouška
ID
0819TC02
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
367 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ATOM REALITY

Politických vězňů 98, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Chrastil

Ing. Tomáš Chrastil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti