Pronájem bytu 4+kk, Praha - Nové Město, Lannova, 165 m2

Lannova, Praha 1 - Nové Město

155 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná kauce ve výši dvou nájmů + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH)

Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte luxusní byt ve výjimečné lokalitě? Tento exkluzivní moderní byt poskytuje špičkový životní standard a nabízí dokonalou kombinaci luxusu, komfortu a výjimečného designu. Zároveň nabízí neopakovatelný výhled na řeku, garážové stání v podzemním parkovišti, elegantní a nadčasovou architekturu exteriéru i originální italský interiérový design s prvky onyxového kamene. Byt je součástí rezidence Lannova na vltavském nábřeží, který disponuje 24h recepcí a ostrahou.

Dominantou samotného bytu je prosluněný prostorný obývací pokoj s velkými francouzskými okny orientovanými na řeku Vltavu. V dřevěné vestavěné obývací stěně s mramorovými prvky je zabudovaný sound system Sonos, který vám ve všech místnostech nabídne dokonalý zážitek z poslechu hudby. V kuchyňském koutě kromě všech základních spotřebičů velmi kvalitní značky Miele, která zaručuje maximální spolehlivost, je také kávovar (DeLonghi) či lednice na víno. Jistě vás také nadchne velký balkón orientovaný do klidného vnitrobloku, ze kterého se dostanete do všech tří ložnic. Každý z nich je jedinečný, ale všechny disponují velkou manželskou postelí. V bytě najdete také dvě prostorné šatny, které potěší nejednu ženu, a praktickou komoru. Ať už preferujete pohodlí vany či praktičnost sprchového koutu, v tomto bytě naleznete obojí a budete si moci vybrat.
A v neposlední řadě je přímo v domě garážové stání, které zajišťuje pohodlné parkování.

Tuto rezidenci najdete v Petrské čtvrti, která spojuje výhody bydlení v centru s klidem nábřeží. Za sportem můžete do tenisového klubu, fitness centra nebo k cyklostezce vedoucí podél řeky, za pět minut dojdete ke stanici metra nebo na golfové hřiště, do deseti minut jste autem kdekoliv v centru města. V lokalitě lze najít nespočet restaurací různého druhu, bister, kaváren, škol, školek, kadeřnictví, obchodů a trhů. Nelze zapomenout ani na nepřeberné možnosti kulturního vyžití v podobě koncertních sálů, divadel, památek a možnosti příjemné relaxace v parcích.

Poplatky vč. elektřiny činí 16 300,- Kč měsíčně a jsou zúčtovatelné.
Provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH.
Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

Zaujala vás tato nabídka a bojíte se, aby vám neunikla? Tak neváhejte a domluvte si osobní prohlídku:-). Těšíme se na setkání.

Parametry bytu

Cena
155 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná kauce ve výši dvou nájmů + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lannova, Praha 1 - Nové Město
ID
20240426
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka B&P Pronájem

Infolinka B&P Pronájem

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti