Pronájem bytu 2+kk, Praha - Kamýk, Zimova, 56 m2

Zimova, Praha 4 - Kamýk

24 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk o výměře 56,5m2 s balkónem o výměře 15,9m2 v prvním nadzemním podlaží moderního domu s výtahem. 
Součástí bytu je i prostorný sklep o výměře cca 12m2 a po dohodě je možný za poplatek zajistit pronájem krytého parkovacího stání v domě za cenu 1.500 Kč/měsíčně.
Jedná se konkrétně o novostavbu z roku 2019 volnou k nastěhování od 1. 5. 2024, která je součástí velmi zdařilého developerského projektu s názvem Nad Modřanskou roklí, na pražském Kamýku, v ulici Zimova.


Dispozice: 
Byt bude při předání vybaven velmi stylovou moderní kuchyňskou linkou, která disponuje všemi kuchyňskými vestavěnými spotřebiči (volně stojící lednicí s mrazákem, myčkou, troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, digestoří). V bytě se dále nachází 2 velké šatní skříně, klimatizace v ložnici i obýváku s kuchyní, dále v koupelně a na chodbě vyhřívaná podlaha. V případě zájmu není problém nechat kompletní vybavení. 

Lokalita:
Byt je určený pro náročné klienty poptávající bydlení v bezprostřední blízkosti přírody a zároveň velmi dobře dostupné do centra hlavního města. Zastávky autobusu i tramvaje se nachází přímo před domem, centrum města je tedy dosažitelné MHD do cca 15 min. Lokalita je navíc perfektně občansky vybavená (lékaři, restaurace, obchody, sportoviště atp.) jsou v bezprostřední blízkosti domu.

K nastěhování od 1.5.


Měsíční nájem: 24 500 Kč
Poplatky: 4 500 Kč 
Vratná kauce: 40 000 Kč



V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry bytu

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Zimova, Praha 4 - Kamýk
ID
788
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti