Prodej činžovního domu, Praha - Štěrboholy, U Radiály, 400 m2

U Radiály, Praha 10 - Štěrboholy

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Prodej činžovní vily, která se nachází na rohu ulic U radiály a Nedokončená, na okraji vilové čtvrti Prahy 10 - Štěrboholy.
Dům v tuto chvíli obsahuje 2 samostatné byty o velikosti 3+1 a holou půdu a tři garáže. Má úžasný potenciál k přestavbě na vícero malometrážních bytů typu 2+kk (celkem by snadno vzniklo 5x 2+kk) nebo k přestavbě dle vlastních představ.

Dům byl postaven v roce 1932 a v roce 1977 přístavbou zvětšen a takto využíván dodnes. Je částečně podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a volnou půdu. V současné době se v přízemí i v 1.patře nachází byt 3+1 o ploše 83m2, který je možno snadno předělat např. na dva zrcadlově totožné 2+kk na každém patře, ve sklepě je technická místnost s kotlem, dílna a úložný prostor, na půdě je podkrovní prostor vhodný k další vestavbě. K domu náleží garáž a na ní navazující dvojgaráž.

Dům je prodáván bez jakýchkoli právních vad a nájemních práv, bude prázdný, je určen ke kompletní rekonstrukci dle vlastních představ. Přízemí je již mnoho let neobýváno. 1.patro je udržováno, ale nevyhovuje dnešním nárokům na moderní bydlení. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektro, plyn). Vytápění zajišťuje plynový kotel Viadrus, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Součástí prodeje jsou pozemky o celkové výměře 380m2, z čehož 60m2 je zastavěná plocha garáží, cca 100m2 zastavěná plocha domu a cca 220m2 je zahrádka před domem, okolo a za domem.
Přímo u domu je zastávka MHD. 15 min chůze od domu je mateřská i základní škola. 20 min chůze od domu je obchodní centrum Europark Štěrboholy.

Parametry nemovitosti

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Radiály, Praha 10 - Štěrboholy
ID
N00941
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Zelingrová

Kateřina Zelingrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti