Prodej činžovního domu, Mikulášovice, 333 m2

Mikulášovice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Mikulášovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka bytového domu k prodeji ve městě Mikulášovice ve Šluknovském výběžku. Dům disponuje čtyřmi prostornými byty 2+1 o celkové bytové ploše 333 m2. Součástí nemovitosti je rozlehlá zahrada o velikosti 1474 m2, která poskytuje obyvatelům dostatek soukromí a možnosti relaxace. Celková užitná plocha domu činí 652 m2, včetně sklepních prostor a volné půdy, které nabízejí další možnosti využití či rozšíření.

Byty jsou v současnosti obývány spolehlivými dlouhodobými nájemníky s výbornou platební morálkou, což zajišťuje stabilní a pravidelný příjem pro majitele. Nemovitost představuje atraktivní investiční příležitost s výhodným výnosovým potenciálem, který lze v budoucnu dále optimalizovat.

Preferovanou variantou prodeje je převod nemovitosti jako SPV, což přináší výhody pro kupujícího z hlediska daňové optimalizace a převodu vlastnictví. Nicméně jsme otevřeni i možnosti standardního prodeje nemovitosti podle preferencí zájemce. Před prodejem také nabízíme možnost rozdělení domu na jednotlivé bytové jednotky, což může být atraktivní pro investory s různými záměry.

Bytový dům se nachází v klidné lokalitě města Mikulášovice, které leží ve Šluknovském výběžku na severu České republiky. Okolí nabízí krásnou přírodu, možnosti turistiky a relaxace. Město má dobrou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost.

Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro investory, kteří hledají stabilní nemovitost s dlouhodobě udržitelným výnosem a potenciálem dalšího rozvoje. Volná půda a sklep poskytují prostor pro kreativní využití a možné budoucí projekty. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Mikulášovice
ID
00407
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
652 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
333 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Lukáš Chlouba

Lukáš Chlouba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Mikulášovicích?

Podobné nemovitosti