Prodej chalupy, Košetice, 60 m2

Košetice

1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Košeticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji chalupu 1+1, na vlastním pozemku o výměře 160 m2 na pěkném a klidném místě obce, doplněnou stodolou a uzavřeným dvorem. Tato chalupa o rozloze 60 m2 je ideální volbou pro ty, kdo touží po klidné rekreaci v srdci venkovského prostředí.

Dům prošel nedávnou renovací, během níž byla instalována nová plastová okna a moderní plechová střecha spolu s vyměněnými krovy, což zajišťuje dlouhodobou odolnost a spolehlivost. Navzdory potřebě vnitřní rekonstrukce nabízí tato chalupa obrovský potenciál pro individuální úpravy dle vašich představ.

Je zde možnost napojení na obecní kanalizaci, ale na obecní vodovod už dům napojen je, což zaručuje pohodlné bydlení. V současné době chybí koupelna a splachovací WC, avšak v přízemí je již připraveno místo pro její instalaci, což představuje skvělou příležitost pro vybudování kompletního sociálního zázemí.

Díky možnosti půdní vestavby je zde potenciál pro rozšíření o další 2-3 obytné místnosti, což umožňuje flexibilní využití prostoru dle vašich potřeb a přání.

Kromě chalupy samotné nabízí tato nemovitost prostorný chlév a pěknou stodolu, které poskytují další možnosti využití, například jako úložný prostor či pro hobby činnosti.

Tato chalupa představuje dokonalou příležitost pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení na venkově s možností vlastních úprav. Možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením, nemovitost je ihned volná k nastěhování. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvení prohlídky!

Parametry domu

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Košetice
ID
4896
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Adam Chlubný

Adam Chlubný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Košeticích?

Podobné nemovitosti