Pronájem bytu 1+kk, Ostrava, Gregorova, 27 m2

Gregorova, Ostrava

7 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(, + 500 Kč/měs - záloha na elektřinu)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme pronájem atypického bytu 1+kk s balkónem na ulici Gregorova, Ostrava-Moravská Ostrava. Byt o podlahové ploše 27 m2 disponuje pokojem s balkónem, prostornou chodbou s kuchyňským koutem (el. sporák), koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Je v dobrém stavu, v roce 2011 byly provedeny rekonstrukce koupelny a WC (viz fotogalerie), elektřina byla instalována v mědi, byly naneseny nové omítky. Byt je nově vymalován.
Dům, ve kterém se byt nachází, je čtyřpodlažní, bez výtahu, byt je v horním podlaží. Dům je zateplen a má plastová okna. Z balkónu a okna je výhled do klidného zeleného dvora. Pronájem je ideální pro jednu osobu (příp. s dítětem), jeho plusem je na garsoniéru dosti velká podlahová plocha, balkón, atypické řešení prostoru, samostatná koupelna a toaleta.
Před podpisem nájemní smlouvy požadováno složení prvního nájmu (8 000,- Kč), vratné kauce (16 000,- Kč) a provize RK (8 000,- Kč).
Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemníka dle vlastního výběru, minimem je bezdlužnost zájemce o pronájem bytu.
Doporučujeme - díky své poloze nedaleko centra a dobré dostupnosti veškeré občanské vybavenosti se jedná o ideální místo například i pro studenty.

Parametry bytu

Cena
7 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
, + 500 Kč/měs - záloha na elektřinu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Gregorova, Ostrava
ID
OR954
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
27 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

majitel RK Petr  Friedel

majitel RK Petr Friedel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti