Prodej domu, Městec Králové, 157 m2 (ID: 2125255)

Městec Králové

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc

(cena je kompletní, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Městci Králové

Úklidové služby

Informace k domu

Naše společnost vám nabízí ke koupi areál venkovské usedlosti vedený jako rodinný dům s číslem popisným v obci Vinice, která je součástí Městce Králové. Tato nemovitost stojí na východní straně návsi a v dnešní skladbě tvoří roubený přízemní dům přibližně z roku 1850, se sedlovou střechou s pálenou střešní krytinou.
Domem zastavěná plocha pozemku je 83,4 m2, obytná plocha 68,84 m2. Na dům navazují zděné stáje s klenutými stropy – o zastavěné ploše 73,85 m2. Dále je na pozemku zachovalé roubené hospodářské stavení – trojprostorový podsklepený špýchar staršího data.
Je zde nové napojení na sítě: elektro, voda z vlastní studny a i nově na městský vodovod, kanalizace ve vsi je plánována v dohledné době. Suchý záchod. Nemovitost prochází rekonstrukcí, roubené stěny a střecha obytné budovy jsou nově opravené, ale zatím neobyvatelné. Byla zrekonstruována černá kuchyně s nikou (výklenkem) z opukového přírodního kamene.
Jedná se o vesnickou památkovou zónu a objekt je nemovitá kulturní památka. Na rekonstrukci je možno čerpat dotace Ministerstva kultury, což není nijak složitý proces, protože je velkým zájmem památkového úřadu dům opravit.

Celý objekt stojí na rovinatém pozemku o výměře 1.582 m2, zahrada má velmi úrodnou půdu se všemi druhy ovocných stromů (jabloně, třešně, višně , ořechy, hroznové víno, černá jeřabina).

Součásti domu jsou i historické předměty původního hospodářství, pro milovníky historie opravdu unikátní skvost. Atmosféra starého stavení postaveným s ohledem na přírodu i sousedy a zajišťuje úplný klid a kouzelnou atmosféru.
Celý prostor je od návsi oddělen dřevěným oplocením s bránou a brankou, vymezenou pískovcovými hranolovými sloupky. Do doby prodeje nemovitosti budou vrata i vrátka nově zrekonstruována.

Parametry domu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je kompletní, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Městec Králové
ID
00156
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1582 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dagmar Šubrtová Hájková

Dagmar Šubrtová Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Městci Králové?

Podobné nemovitosti