Pronájem bytu 3+kk, Příbram, Edvarda Beneše, 68 m2

Edvarda Beneše, Příbram - Příbram VII

14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Prověřené firmy v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Představujeme vám hezký částečně zařízený byt o velikosti 3+kk a celkové rozloze 68m2, který se nachází ve 4. podlaží cihlového domu, v klidné lokalitě Příbram, ul. Edvarda Beneše. K bytu patří také 2 sklepy.

Tento světlý byt je částečně zařízený. Kuchyně je vybavena elektrickým sporákem, myčkou, lednicí s mrazákem a digestoří. Prostorný obývací pokoj si můžete zařídit dle svých představ. Jeden z pokojů je nezařízený a lze si z něj vytvořit ložnici. Druhý pokoj je zařízený výklopnou postelí a skříněmi pro uložení věcí. V koupelně je vana, umyvadlo se skříňkou. Toaleta je samostatně.

Byt se nachází v blízkosti lesoparku Padák a rekreačního areálu Nový rybník s letním kinem, minigolfem a jiné.. V docházkové vzdálenosti jsou obchody s potravinami. Kousek od domu je základní a mateřská škola Příbram a několik dětských hřišť. Volný čas můžete trávit i v blízkém Aquaparku. Dopravní spojení zajišťuje autobusová zastávka Příbram II . Poliklinika - spojení směr Praha - Smíchovské nádraží.
Byt je určený k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování okamžitě. Doporučuji prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB. Doporučuji prohlídku!

Parametry bytu

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Edvarda Beneše, Příbram - Příbram VII
ID
02062
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Příbrami?

Podobné nemovitosti