Dražba rodinného domu, Třeboň, U Francouzů, 219 m2

U Francouzů, Třeboň

10 200 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Třeboni

Informace k domu

Představujeme vám nabídku unikátního rodinného domu v Třeboni. Dům je na klidném místě s výbornou dostupností do centra města, které je vzdálené cca 1 km. Rozloha pozemku je 1053m². Užitná plocha domu je 218,8m².

Celkový technický stav nemovitosti je velmi dobrý. Dům byl a je pravidelně udržován, proto je v dobrém funkčním, technickém i estetickém stavu. Součástí je prostorná garáž. Vrata pozemku i garážová vrata se otevírají dálkovým ovládáním. Dům je zabezpečen elektronickou zvukovou signalizací.

Silnice u domu není frekventovaná, je tu příjemný klid na bydlení. Obchod s potravinami Penny market je 2 minuty pěší chůze od domu.

Zahrada domu je dílem zahradního architekta. Odborně udržovaná. V Třeboni je výživná půda. Daří se zde i vzácným rostlinám. Zahrada má dva rakytníky, kiwi, keře rybízu, růže, hortenzie, magnolie, vonící zimolez, vzrostlé stromy a další rostliny. V zadní části je užitková část k pěstování plodin ke konzumaci.

Zázemí zahrady: zahradní domek na zahradní techniku a nářadí. Skleník na pěstování plodin. Altán ve stínu pro chladné posezení v letních dnech a zahradní houpací lavice, která u domu také zůstane. Vlastní studnu s čerpadlem. Na studnu je napojen i zavlažovací systém zahrady.

Dům má zimní zahradu se vstupem z jídelny. Dát si v ní oběd s rodinou a nebo posedět s přáteli a vychutnávat si přitom krásu zahrady, to je balzám pro duši. Člověk tu nabere energii do dalších dnů.

Vytápění domu je plynovým kotlem, v obývacím pokoji jsou i krbová kamna. Klimatizace je k dispozici pro horké léto. Přízemí má podlahové topení, v koupelně jsou i topná tělesa.

Místnosti:
Velkou výhodou jsou samostatné koupelny a samostatné záchody.
V přízemí v zádveří je praktická místnost např. na skladování potravin. Když se zde vypne topení tak je chladná, protože je v severním rohu domu. Ale může to být i šatník. Také v patře je místnost – šatna.
Dům vždy překvapí, jak je uvnitř prostorný a velký. Má 12 místností. Při pohledu z ulice vypadá nenápadně, málokdo by odhadl, jak je prostorný.
Přízemí: velký obývák, jídelna a velká kuchyň s myčkou, sporákem se sklokeramickou deskou, mikrovlnkou, ledničkou. Koupelna, WC, sklad a předsíňka u vstupu a větší předsíň.
Patro: sklad, koupelna s novou pračkou, samostatné WC.
Dále 4 prostorné pokoje. Do všech pokojů i sociálních zařízení je samostatný vstup z chodby.
Dům se tedy může pronajímat hostům, či dlouhodobě velké rodině nebo si v něm krásně žít.
Je zde soukromí, ať už při bližší chůzi kolem domu. Na zahradě jste také v soukromí, protože má vysoký živý plot. V domech z obou stran jsou skvělí sousedé. To se cení.

Parametry domu

Cena
10 200 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
U Francouzů, Třeboň
ID
230383
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
219 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1053 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

OKdražby.cz

Vinohradská 1597/174, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

OK dražby s.r.o.

OK dražby s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Třeboni?