Prodej chalupy, Kardašova Řečice, 185 m2 (ID: 2124209)

Kardašova Řečice

3 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 918 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kardašově Řečici

Informace k domu

CHALUPA, 2x byt 4+1, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice, NOVÉ CENY !!!
Využijte možnost koupě každého bytu 4+1 samostatně nebo i obou bytů jako jeden celek.

Byt č. 1, 4+1) za 3.550.000,- Kč s uzavřenou zahradou za domem + členité zahrady za nemovitostí (1176 m2)
Byt č. 2, 4+1) za 1.850.000,- Kč s uzavřenou zahradou za domem

Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu chalupy obdélníkového půdorysu se dvěma byty, každý o dispozici 4+1, se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha nemovitosti včetně vedlejších staveb je celkem je 1140 m2. Každý byt má svůj sklep a půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva.
Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo.
V uzavřené části nemovitosti je prostorná zahrada se zastřešenou pergolou.
Byt č. 1 – dispozice 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu,
Byt č. 2 – dispozice 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa.
Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý byt zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba byty, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (byt č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna.
Nemovitost je doporučena k modernizaci dle vlastních představ.
Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý byt na investici. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí.
Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned.
Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování.

Parametry domu

Cena
3 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Kardašova Řečice
ID
243
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
1140 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finem Group s.r.o.

Karla IV. 93/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Věra Kalinová

Věra Kalinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kardašově Řečici?

Podobné nemovitosti