Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, 700 m2

Praha - Stodůlky

320 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Pronájem obchodně servisních / výrobních prostor s kancelářským zázemím,

Varianty ploch k pronájmu - 290 m2 / 580 m2 / 411 m2 / 701 m2, či samotné kanceláře 121 m2

Cena: 320,- Kč /m2, služby 90,- Kč /m2 (dle rozsahu čerpaných služeb), elektrická energie dle spotřeby.

K pronájmu nabízíme komerční prostory v novém moderním objektu v Praze – Stodůlkách, Za Mototechnou 1375/7, vč. možnosti parkování zdarma. Jedná se o prostory vhodné k činnosti obchodně servisní, či pro nerušící výrobu, vč. kancelářského zázemí a podobně. Světlé, vytápěné a klimatizované prostory se nacházejí v 1. patře energeticky úsporné budovy, k dispozici je velký výtah. K pronájmu nabízíme prostory různých výměr – v zásadě se jedná o 3 samostatné celky:
• 2 x samostatný prostor 290 m2, každý má své WC, zařízenou kuchyňku a úklidovou místnost, přístup po schodišti, či výtahem.
• 4 místnosti (21 m2, 21,5 m2, 27 m2, 16,5 m2) – v každé místnosti je voda a odpad. K tomuto celku náleží WC, zařízená kuchyňka, úklidová místnost a sprchový kout. Přístup je po samostatném schodišti. Je též možný průchod do velkého komerčního prostoru.
Celý objekt je zabezpečen kamerami (svedeno na pult centrální ochrany).

Objekt je velmi dobře dopravně obslužný. Nachází se v západní části Prahy na sjezdu z plzeňské dálnice, blízko letiště. Přímo před objektem je zastávka autobusu MHD (2 zastávky je metro). V blízkosti je velká obchodní zóna ve Zličíně, 5 minut pěšky je Lidl.

Na našem portále najdete více než 700 skladových hal v ČR a na Slovensku. Rádi pro klienta zdarma zpracujeme aktuální přehled nabídek v požadované lokalitě a v rámci našeho zastoupení zajistíme pro klienta nevýhodnější podmínky nájmu.

V případě zájmu o tuto či jinou nemovitost nás neváhejte kontaktovat a zajistěte si prohlídku ještě dnes.

Parametry nemovitosti

Cena
320 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Praha - Stodůlky
ID
02903
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Sklady.cz

Sklady.cz

Bucharova 1314/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roman Kučera

Roman Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze?

Podobné nemovitosti