Pronájem bytu 2+1, Brno, Kamínky, 46 m2 (ID: 2123452)

Kamínky, Brno

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus zálohy na služby, kauce a provize viz text inzerce)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Pronájem vybaveného bytu 2+1 s balkonem, v žádané lokalitě poblíž Univerzitního kampusu, Fakultní nemocnice, OC Campus i pár kroků od přírody.

BYT:
Pohodový byt s výměrou 46 m² se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, praktické šatny, renovované koupelny, samostatného WC a vstupní chodby. Před pár lety bylo nově vyzděno koupelnové jádro. Byt je v pěkném, udržovaném stavu.
Na západ orientovaný prostorný balkón (4,5 m²) je příjemným bonusem pro nerušené posezení. Druhý balkón se zajímavým výhledem na brněnské Výstaviště, hrad Špilberk i další dominanty města naleznete na mezipatře na chodbě.
Úložné prostory zajišťuje mimo zmiňovanou šatnu sklepní kóje (2 m²) a společná kolárna v přízemí domu.

DŮM:
Nízký panelový dům s modernizovanými společnými prostory má za sebou zásadnější opravy, ať už to byla výměna oken či zateplení fasády. Díky tomu spadá dle Průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) do kategorie A-Mimořádně úsporná a náklady jsou tak v příznivé výši.

NÁKLADY:
- 17.000 Kč/měs. nájemné
- 4.800 Kč/měs. zálohy na služby (vytápění, voda, elektřina, plyn, úklid)
- vratná kauce 2 měsíční nájemné
- provize 1 měsíční nájemné

LOKALITA:
Nový Lískovec je lokalita, která těží ze dvou zásadních věcí. První je moderní rozvoj v okolí Fakultní nemocnice, kde v uplynulých letech vyrostl Univerzitní kampus s lékařskou fakultou, obchodní centrum, administrativní komplex Campus Science Park , dokončilo se prodloužení linky tramvají a plánuje se lanovka spojující Campus s brněnským Výstavištěm.
Druhou věcí je pak celá řada pěkných míst v okolí pro trávení volného času. Ať už je to Přírodní rezervace Kamenný vrch s funkcionalistickou rozhlednou, naučnou stezkou, unikátní loukou, kde každoročně v březnu vykvetou desetitisíce konikleců, pěkné lesy nad Pisárkami v okolí Myslivny, dětský lanový park, BMX dráha, Bike arena Anthropos a Netro, dopravní hřiště, řada sportovních hřišť, venkovních posiloven, vyhlídek atd. Zejména vlastníci psů pak ocení oplocený psí výběh přes ulici u domu. Skoro to až vypadá jako ideální “dog friendly” lokalita.
Pohodlné dopravní spojení zajišťuje síť autobusů, trolejbusů, tramvají i skvělé napojení na dálnice D1/D2. Pokud Vás tato nabídka zaujala,

Hledáte-li bezstarostné bydlení v této fajn lokalitě, pište, volejte a velice rád se s Vámi osobně setkám při prohlídce.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus zálohy na služby, kauce a provize viz text inzerce
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Kamínky, Brno
ID
60
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti