Prodej komerční nemovitosti, Desná, Krkonošská, 440 m2 (ID: 2123061)

Krkonošská, Desná

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exklusivně doporučujeme zajímavou investiční nabídku atypické nemovitosti v lukrativní oblasti na přelomu Jizerských hor a Krkonoš, na trase směr Harrachov ve vzdálenosti 10km. Rozlehlý přízemní RD na jehož střeše je novostavba roubenky.
Zastavěná plocha objektu 308m2 s plochou střechou - kdysi přistávací plochou pro vrtulník - velice bytelné základy, vystavěno z ytongu, svázáno věncem o výšce 30 cm se železnými překlady, střecha ze železobetonových stropních panelů Spiroll o výšce 25 cm, na tomto přízemním RD možnost výstavby dalších 3 pater a vytvoření tak polyfunkčkího domu s apartmány a v přízemí s garážemi a welness centrem.
V okolí vyhlášená lyžařská střediska a běžecké dráhy, v docházkové vzdálenosti středisko Černá Říčka Desná, Kořenov spolu s Příchovicemi s areálem a místním pivovarem U čápa - kraj Járy Cimrmana s jeho naučnou stezskou a rozhlednou, nedaleký Harrachov či Tanvaldský Špičák. Výborné spojení vozem do Prahy 1,15 hod. centrum Černý Most.

Zajímavá nemovitost s možností spojení bydlení, rekreace s podnikáním, výhodný příjezd k nemovitosti hlavně v zimním období přímo z hlavní komunikace na vlastní parkovací plochu s vjezdem do garáže pro 4 os.automobily. RD o velké zastavěné ploše 308 m2, přízemní s vysokými stropy 3,5 m s rozlehlými prostory s velkými prosklenými okny otevírá velké možnosti k podnikání. Dispozice 4+kk, ohromný obývací prostor přes 100 m2, 3x ložnice, tech.místnosti, samostatné WC, koupelna. V minulosti tyto protory sloužili k podnikání stavební firmy, navazuje prostorná garáž 80m2 s velkými vraty. Ve všech místnostech podlahové vytápění, rozvody ele. v mědi, odpady a voda v plastu.
Na střeše tohoto velkého RD je atypicky postavena novostavba klasické roubenky o dispozici 4+kk. V tuto chvíli se tato nemovitost pronajímá jako Roubenka Ella s vlastními web.stránkami, rezervačním systémem, vybroušenou intercí, zajímavý roční výnos z pronájmu, vše v ceně nemovitosti. Roubenka je plně vybavena a připravena k okamžitému užívání. Nemovitost je určena pro pohodlné přespání 8 osob.
V přízemí prostorný obývací pokoj s vybavenou kuch.linkou, jídelní sestavou, sedačkou a zajímavým dominantním ele.krbem s peletkami se systémem komínů vytápějících 1.NP spolu s výměníkem a podlahovým vytápěním , koupelna se sprch.koutem a WC. V 1.NP 3x ložnice, koupelna s WC. Na terase u roubenky posezení, sudovitá ele.sauna pro 8 osob, sportovní aktivity pro dospělé i děti, dětské hříště, ohniště a dodělává se zahradní domek pro různé akce i s možností letního přespání.
K této nemovitosti patří rozlehlý pozemek s částí lesa, vlastní vrtané studny s rozvody vody, ele.220/380, vlastní čistička se vsakem.
Doporučujeme osobní prohlídku. Cena včetně provize RK, právního, případně i HYPO servisu na klíč.

Parametry nemovitosti

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Krkonošská, Desná
ID
Nko0405
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
440 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
440 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

tým Makléři

tým Makléři

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Desné (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti