Prodej činžovního domu, Ostrava, Verdunská, 855 m2

Verdunská, Ostrava

29 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 140 588 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Činžovní dům v centru Ostravy, 7 kompletně zrekonstruovaných bytů, které jsou plně obsazeny spolehlivými a platícími nájemníky. Dům je možné střešní nástavbou rozšířit o další dva mezonetové byty. A navrch perfektní lokalita kousek od Komenského sadů.

Ty nejdůležitější informace ve zkratce:

• V domě šest bytů 3+1 a jeden byt 2+1
• Byty i dům po celkové rekonstrukci v roce 2022
• 100% obsazenost a skvělá platební morálka nájemníků
• Projekt nástavby 2 střešních bytů ve fázi stavebního povolení
• Možnost nižší vstupní investice formou převzetí zvýhodněného úvěru

Tohle je investiční příležitost, díky které můžete mít hned několik moderních bytů na jedné adrese. A vlastně i na dobré adrese. Verdunská ulice je v samotném centru Ostravy, jen pár minut pěšky od Nové radnice a Komenského sadů.

V domě se nachází celkem 7 bytových jednotek (šest bytů s dispozicemi 3+1 a jeden byt s dispozicí 2+1). Všechny jsou aktuálně po kompletních rekonstrukcích z roku 2022 (elektřina, podlahy, omítky, kuchyně na míru, nové koupelny, kondenzační kotle atd). Byty byly na přelomu roku 2022/2023 obsazeny novými nájemníky za aktuální tržní nájemné. Výběr nájemníků byl přímo v mé režii, takže se jedná se o spolehlivé, klidné, důkladně prověřené a řádně platící lidi.

Dům má celkem 4 podlaží a je kompletně podsklepený (zde se nachází nadstandardně velké sklepy užívané nájemníky). Celková užitná plocha domu je 850 m2, čistá bytová plocha je 510 m2, za domem se nachází dvůr s výměrou 61 m2.

Celkovou rekonstrukcí prošel i samotný dům – kromě rekonstrukce společných prostor je v celém domě nová elektřina vč. rozvaděče, kompletně nový systém rozvodů vody a napojení na kanalizaci atd. V posledním patře se nachází nejmenší byt (2+1) a půda, která je kompletně připravena pro výstavbu dalších dvou bytů.

V současné době je připravený projekt ve fázi dokončovaného stavebního povolení na dostavbu 2 mezonetových bytů s terasami o celkové výměře 271 m2 a to vč. dostavby výtahu v zadní části domu. Výstavbu je možné dokončit kompletně na klíč, takže dojde k dalšímu zhodnocení celého domu a jeho výnosového potenciálu.

Finance a způsob prodeje:

• Prodej formou převodu vlastnictví SPV
• K nahlédnutí veškeré výkazy
• Možnost převzít úvěr a doplatit pouze rozdíl do kupní ceny
• Zbývající výše úvěru cca 11.500.000 Kč (do 01/2052)
• Měsíční splátka 63.700 Kč
• Úroková sazba 4,99% s fixací do 11/2026

Výše splátky úvěru je na úrovni cca 65 % z aktuálně vybíraného nájemného, zbývajících 35 % tak tvoří zisk a rezervy. Podrobnější informace vám v případě zájmu rád poskytnu na osobní schůzce, nebo telefonicky.

Michal Hrubý, privátní realitní makléř.

Parametry nemovitosti

Cena
29 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Verdunská, Ostrava
ID
N00170
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
855 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Hrubý

Michal Hrubý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti