Prodej bytu 2+kk, Loučná nad Desnou - Rejhotice, 49 m2

Rejhotice

6 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 976 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Prověřené firmy v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Představte si, že se probouzíte v náruči horské přírody, kde jediný zvuk, který slyšíte, je šumění blízkého potoka a zpěv ptáků. Vítáme vás v projektu Údolí Rejhotice, kde se tento sen může stát vaší realitou.

Nabízíme 26 luxusních horských bytů, které se nachází v renovované prvorepublikové vile ze třicátých let. Každý byt je navržen tak, aby dokonale ladil s okolním horským prostředím a poskytoval vám nejvyšší komfort. Můžete si vybrat z dispozic 1+kk až 3+kk s výměrou od 32 do 88 m, včetně mezonetových bytů.

Ale to není vše. Kromě úchvatného výhledu na horské vrcholy a sedla, který vám nabízí každý byt, máte k dispozici také lyžárnu a úschovnu kol s možností nabíjení elektrokol. Pro rodinné chvíle plné zábavy a relaxace je u bytového domu plánované dětské hřiště a prostor pro grilování a posezení s přáteli. A samozřejmě, pro vaše pohodlí je zajištěno vyhrazené parkování s možností nabíjecí stanice pro elektromobily.

Stačí-li Vám si byt užívat jen nějakou část v roce, může se tento byt stát skvělou investicí. V čase stoupá na hodnotě a se speciálním investičním programem, který vám můžeme nabídnout, získáte garantovaný pasivní příjem a o vše budete mít postaráno.

Loučná nad Desnou je místem, kde zapomenete na ruch velkoměsta a vychutnáte si klid uprostřed panenské přírody. Ať už jste vášniví lyžaři, cyklisté, milovníci procházek nebo vysokohorské turistiky, zde najdete vše, co hledáte. A pro ty z vás, kteří hledají dobrodružství, nabízí Loučná nad Desnou lezecké stěny, přelaňování potoků, řek a strží nebo horské minikáry.

Nemovitost v projektu Údolí Rejhotice je investicí, která má svou hodnotu a která bezpochyby časem vzroste. Ale to není vše. Koupí bytu zde nejen investujete do své budoucnosti, ale také si zvyšujete kvalitu svého života tím, že si budete užívat v prostředí krásné přírody.

Nyní si představte, že se po dni plném dobrodružství vrátíte do svého luxusního bytu, sednete si na pohovku s šálkem teplého čaje a díváte se na zapadající slunce, které se odráží od horských vrcholů. Toto vše může být vaše. Stačí udělat první krok.

Rekonstrukce vily jede naplno, termín dokončení je plánován na září/říjen 2023.

Nečekejte, až vám tuto příležitost někdo vezme. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte žít svůj sen.

Parametry bytu

Cena
6 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rejhotice
ID
308
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti