Pronájem obchodního prostoru, Ledeč nad Sázavou, Mostecká, 117 m2

Mostecká, Ledeč nad Sázavou

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+popl. 1000, + přepis elektřiny na nájemníka)

Prověřené firmy v Ledči nad Sázavou

Informace k nemovitosti

Hledáte ideální místo pro rozšíření svého podnikání v srdci živého městečka? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme pronájem komerčních prostor o rozloze 117 m² v Ledči nad Sázavou, které se nachází přímo v centru obce s vynikající dostupností pro vaše zákazníky a zaměstnance.

S rozlohou 117 m² máte dostatek místa pro uspořádání vaší podnikatelské vize. Tyto prostory jsou ideální pro různé druhy podnikání - obchody, kanceláře, služby a mnoho dalšího. Prostory budou vyklizeny pro nové nájemníky, avšak některé vybavení lze dle dohody ponechat.

Měsíční nájemné činí 15 000 Kč, poplatky jsou 1000 Kč na měsíc. Vytápění je zajištěno pomocí kotle na tuhá paliva, která si nájemník obstarává na vlastní náklady. Elektřinu si na sebe přepíše budoucí nájemník, aby měl plnou kontrolu nad svými provozními náklady.

Při podpisu nájemní smlouvy zájemce uhradí nájemné včetně poplatků, vratnou kauci a odměnu realitní kanceláři. Nechte své podnikání vzkvétat v tomto atraktivním a dobře dostupném místě. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26392.

Parametry nemovitosti

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+popl. 1000, + přepis elektřiny na nájemníka
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Mostecká, Ledeč nad Sázavou
ID
26392
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední tuhá paliva

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jaroslav Fišer

Bc. Jaroslav Fišer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti